Redactia.ro
Home » Monden » „Ultima discuție dintre noi a fost cu nervi, ea a plecat și nu s-a mai întors. Am rămas singur cu o suferință de nedescris. După doar un an, m-am dus în stația de microbuz și am avut un șoc. Era chiar Anda…” Urmarea e incredibilă

„Ultima discuție dintre noi a fost cu nervi, ea a plecat și nu s-a mai întors. Am rămas singur cu o suferință de nedescris. După doar un an, m-am dus în stația de microbuz și am avut un șoc. Era chiar Anda…” Urmarea e incredibilă

zodii

El – bărbat tânăr, cu un job bun. Ea – frumoasă, deşteaptă, dar mai ambiţioasă. Şi-a dorit ceva mai mult de la relaţia în care era implicată, astfel că a acţionat.

Povesea acestui cuplu este relatată din punctul lui de vedere, dar partea bună e că totul se termină ca-n filme: cu un happy-end!

L-a minţit că pleacă la mama ei

Anda şi-a ameninţat partenerul că pleacă în Germania, la mama ei, din cauză că relaţia înainta cu încetinitorul.

Sincer să fiu, nu aveam chef s-o iau de nevastă pe Anda, doar pentru că mă simțeam forțat. îmi plăcea de ea, însă parcă prea mă umileam cerându-i să stea lângă mine. Dacă ea m-ar fi iubit, ar fi refuzat să plece, nici măcar nu i-ar fi trecut prin minte acest gând. Spuneți că nu-i așa! Nu i-am stat în calea fericirii, așadar. Ceva, totuși, părea putred în toată povestea asta.

Prea își manifestase dorința de a face bani dintr-odată. Oare ce se ascundea cu adevărat în capul ei? I-am făcut voia și m-am trezit, iată, singur. într-o zi, în timp ce veneam de la muncă, mă oprește un prieten pe stradă și, vorbind una, alta, ajungem la „subiectul” Anda.

-„Cine-a zis că m-a înșelat? Am zis că a plecat la maică-sa, în Germania!”, i-a spus el unui prieten care îi transmisese că a văzut-o pe Anda.

— Unde ai văzut-o?

— Am mers cu același microbuz… Dacă e să spun că m-am simțit vreodată luat de fraier, atunci a fost momentul. Trecuse un an de la plecarea ei, așa-zisa plecare. Nu mă puteam abține să fac cercetări. Numai așa, să-mi lămuresc eu niște presimțiri.

A fost clipa în care mi s-a confirmat bănuiala din ziua în care mi-a zis că vrea să plece. Deci, ea a fugit la altul. Bine, bine, și copilul? Asta numai ea putea să îmi spună, iar ca să îmi spună, am făcut rost de numărul ei de telefon”, a povestit bărbatul.

Copilul era al lui, acum formează o familie

Chiar îmi doream un copil! Eram convins de asta mai mult decât de ideea unei căsătorii. Singurul mod prin care îi puteam dovedi că eu sunt tatăl era să facem un test de paternitate.

Am amenințat-o, i-am spus că, dacă nu acceptă, îi zic adevărul actualului ei iubit. A fost de acord într-un final și bineînțeles că presimțirile mi-au fost confirmate. Băiețelul era al meu! N-aveam de gând să fac pe indiferentul, în niciun caz, adică să nu mă implic în creșterea lui. Exista, totuși, un mic obstacol.

Actualul iubit! Dar Dumnezeu face cum face și le așează pe toate cum trebuie. Reîntâlnirea cu Anda ne-a apropiat. Da, cum ați auzit. Plus faptul că îi cumpăram copilului tot ce avea nevoie.

Probabil că avusesem nevoie de această despărțire. Ea mi-a mărturisit că nu se aștepta ca eu să o caut și să fiu atât de ambițios. Eu i-am spus că nu trebuia să mă mintă.

Am luat-o pe Anda la mine, cu tot cu copil, evident, și de atunci nu i-am mai dat voie să plece. și ca să fie totul în regulă, ne-am și căsătorit. Atât religios, cât și civil”, a mai zis omul, conform dailynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: