Redactia.ro
Home » Monden » Andi Moisescu și Olivia Steer au aniversat 17 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi

Andi Moisescu și Olivia Steer au aniversat 17 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi

Andi Moisescu și Olivia Steer au aniversat 17 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi

Andi Moisescu și Olivia Steer au aniversat 17 ani de căsnicie. Cei doi am marcat momentul așa cum se cuvinte, iar bruneta a postat pe rețelele de socializare cadoul primit de la soțul său.

Andi Moisescu și Olivia Steer au aniversat 17 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți din anul 2004. Cei doi au o căsnicie solidă, iar secretul acestei pare să fie respectul, așa cum spunea vedeta de la Pro Tv. De 17 ani cei doi trăiesc o poveste de dragoste, iar în urmă cu două zile au sărbătorit acest lucru. Cu ocazia aniversării, Andi Moisescu a dat dovadă că este un bărbat atent și romantic și a surprins-o pe soția sa cu un buchet impresionante de flori. Olivia Steer a postat pe rețelele de socializare cadoul primit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Steer (@oliviasteer)


„17 ani după”, a fost mesajul scris de ea în dreptul fotografiei.

Andi Moisescu a mai mărturisit că este un bărbat romantic. Se pare că în momentele petrecute alături de soția sa, vedeta de la Pro Tv are grijă să aducă și o doză de romantism. Fie că este vorba de o floare, o mică atenție, acesta nu uit să își răsfețe soția și să îi acorde atenție, lucru ce s-a întâmplat și cu ocazia aniversării.

„Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră”, a declarat Andi Moisescu, în urmă cu ceva timp.

Câți copii are Andi Moisescu. Acesta este secretul relației dintre el și Olivia Steer

În ciuda numeroaselor controverse care au avut-o drept protagonistă pe Olivia Steer, Andi Moisescu nu a fost implicat în discuțiile despre stilul de viață promovat de soția sa. Cei doi își continuă viața liniștiți, departe de ochii presei. Uneori, Olivia postează pe rețelele de socializare imagini cu ea și soțul ei, prin care își declară dragostea.

Ce nu postează, nici Olivia și nici Andi: fotografii cu cei mici. Copiii lor au apărut în poze publice doar când erau foarte mici. Ulterior, Andi Moisescu și soția sa au luat decizia de a nu-și mai expune copiii pe rețelele de socializare. Cele două vedete de televiziune au împreună doi băieți, de 10, respectiv 12 ani. Băieții poartă nume de Sfinți: Luca și David.

Toată lumea știe că Olivia Steer a optat pentru un stil de viață fără alimente de origine animală, dar puțini știu ce mănâncă, de fapt, copiii ei. Cei doi băieți al lui Andi Moisescu au fost liberi să-și aleagă singuri stilul alimentar pe care vor să-l urmeze. Olivia Steer a declarat că nu a dorit să-și forțeze copiii și soțul să urmeze stilul ei de viață.

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când, într-o zi, a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de școală. Îți dai seama că am luat poziție, pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme”, a spus aceasta.

Etichete: