Redactia.ro
Home » TV » Andra a apăsat ultimul buton Golden Buzz de la „Românii au Talent”, sezonul 11. Cine este Elena Gatcin, concurenta care a impresionat-o pe artistă

Andra a apăsat ultimul buton Golden Buzz de la „Românii au Talent”, sezonul 11. Cine este Elena Gatcin, concurenta care a impresionat-o pe artistă

Andra a apăsat ultimul buton Golden Buzz de la _Românii au Talent_, sezonul 11

Andra a apăsat ultimul buton Golden Buzz de la „Românii au Talent”, sezonul 11. Jurații de la Românii au Talent au avut parte de un moment de senzație, după ce Elena Gatcin a urcat pe scena emisiunii. Aceasta i-a încântat pe Andra, Alexandra Dinu, Andi și Florin Călinescu cu talentul său artistic. Soția lui Cătălin Măruță a fost cea care a apăsat butonul Golden Buzz, în ediția de luni a reality show-ului.

Andra a apăsat ultimul buton Golden Buzz de la „Românii au Talent”, sezonul 11. Cine este Elena Gatcin, concurenta care a impresionat-o pe artistă

Andra a apăsat ultimul buton Golden Buzz de la „Românii au Talent”, sezonul 11. În ediția de luni, 5 aprilie, jurații de la Românii au talent au avut parte de un moment de senzație. Elena Gatcin, în vârstă de 38 de ani a primit ultimul buton auriu, după ce Andra a rămas impresionată de talentul său artistic.

Aceasta i-a încântat atât pe spectatori, cât și pe telespectatori cu vocea și pianul, dar nici prin cap nu îi trecea că va primi Golden Buzz. Elena este pianist și interpret vocal, câștigând numeroase premii de-a lungul anilor. „Sunt din Republica Moldova, dar sunt de 12 ani în Constanţa, m-am mutat acolo. Mi-a fost greu pentru că nu vorbeam cu vorbesc oamenii aici şi am avut şi câteva incidente, poate glume, poate nu glume pe baza accentului meu şi asta pe mine foarte mult m-a supărat şi chiar am plâns foarte mult din cauza asta pentru că mă simţeam diferită”, a spus Elena Gatcin.

De asemenea, artista a spus că doar mama și copilul său au știut că ea va participa la acest show incendiar. „Vorbeam şi cu mami şi zic, mi-e dor câteodată atât de mult de casă şi mai ales în momente din astea mai grele aş fi vrut să fie mama lângă mine pentru că mama este omul care dintotdeauna m-a susţinut în absolut tot ce fac. Sunt muzician pianist şi vocalist datorită profesoarei de la grădiniţă care a sfătuit-o pe mama să meargă la un liceu de muzică din Chişinău pentru că eu stau la 40 de km de Chişinău.Doar două persoane ştiu că am venit aici, copilul meu şi mami al meu„, a mai precizat ELena.

Andra a apăsat ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent

Impresionată de numărul artistic al Elenei, Andra nu a mai stat pe gânduri și a apăsat ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Astfel, Elena a fost trimisă direct în semifinala show-ului. Fiecare jurat al emisiunii are dreptul să apese butonul auriu de două ori, iar cuplul de prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, la fel. „Mi se pare că prea multe nu sunt de adăugat aşa, ca şi cum ajungi să vezi piramidele sau munţii sau cascada. Sunteţi în posesia unei prestaţii de necomentat pentru mine, ia să văd ce spune Andra„, a spus Florin Călinescu.

Imediat după ce a apăsat butonul auriu, Andra i-a spus Elenei că este foarte talentată și merită să câștige cel de-al 11-lea sezon Românii au Talent. „M-ai lăsat fără grai, m-ai lăsat cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările, ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva pentru că am început să cânt acest cântec cu fratele meu când eram mici, sunt foarte multe amintiri şi când văd un om atât de talentat trebuie să îi recunosc meritele şi nu am altfel cum decât să apăs acest buton, îl meriţi din plin”, a spus Andra.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: