Redactia.ro
Home » Monden » Andra a făcut anunţul pe Facebook! „De 1 mai…”

Andra a făcut anunţul pe Facebook! „De 1 mai…”

Andra a făcut anunţul pe Facebook! "De 1 mai..."

Andra a făcut anunţul pe Facebook! „De 1 mai…”. Deși toți românii ”au suferit” pentru că anul acesta de 1 mai grătarele nu au mai sfârâit și muzica nu a mai răsunat în boxe, Andra a transmis un mesaj încurajator tuturor.

În fiecare an de 1 mai Bucureștiul era pustiu. La Loft, la grătare pe marginea lacurilor sau pe plaja de la Malul Mării Negre, românii erau pretutindeni. Anul acesta însă, cum datele problemei s-au schimbat, s-au schimbat și planurile românilor. Au fost nevoiți să asculte muzica acasă alături de cei cu care locuiesc, iar grătarul s-a transformat în 2 mici și 2 cârnați la tigaie.

Pentru cei care stau la curte și sunt norocoși să se bucure de un spațiu mai mare de carantinare, aceștia au putut să facă grătare și să petreacă aproape la fel ca pe vremuri. Ei bine, nici vedetele noastre nu au fost scutite de stat în casă. Andra a simțit nevoia să fie mai aproape de fanii săi. A postat pe contul său personal de facebook 3 fotografii la care a aduăgat descrierea:

”De 1 mai, să mai avem puțină răbdare. Va fi bine. Stăm și azi acasă. Va place noua piesa Dorul? Abia astept sa citesc comentariile voastre la clipul de pe youtube! #dorul 🤗 @ Bucharest, Romania”

Fotografiile sunt surpinse de la filmările clipului și se pare că Andra a rezonat foarte tare cu piesa. Sună foarte bine și versurile ating la inimă pe oricine.

Giulia a  transmis și ea un mesaj de încurajare fanilor săi: ”Un altfel de 1 mai, dar e frumos și așa”.

Ștefania a postat pe contul său de instagram o poză cu ea alături de Speak iar descrierea este romantică, așa cum ne-au obișnuit să-i vedem: ”1 Mai alături de tine pentru a-4-a oară @iamspeak ❤️ Așa arată 1Mai anul asta, acasă dar tot împreună🍾, la voi?!❤️☀️🎉”

Răzvan Fodor împreună cu soția sa ne-au arătat de ce anul acesta de 1 mai a fost mult mai frumos decât în anii trecuți. Muzica prea tare, băuturi prea scumpe, îngrămădeală, tot mai bine e acasă. Cei doi s-au filmat în terasă ca și cum ar fi la unul dintre cele mai fițoase cluburi din România. Videoclipul lor a stâns zeci de mii de aprcieri și comentarii, semn că românii sunt de acord.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: