Redactia.ro
Home » Monden » Andra a rămas fără voce! Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Măruță

Andra a rămas fără voce! Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Măruță

GALERIE FOTO (2) Andra a rămas fără voce! Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Măruță

Andra are probleme de sănătate după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Artista a dezvăluit ce simptome are. 

Andra a rămas fără voce

După ce în urmă cu câteva zile Andra și Cătălin Măruță, împreună cu cei doi copii ai lor au fost testați pozitiv cu Covid, acum artista a povestit pe rețelele de socializare ce simptome are și cum se simte. Se pare că ea a fost cea mai afectată de boală.

Andra a rămas fără voce! Andra a spus că a fost singura din familie care a avut simptome. Din păcate boala i-a afectat vocea, iar în prezent nu poate să cânte decât pe voce de cap, dupa cum spunea chiar ea.

”Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.

De asemenea, cântăreață a avut și dureri musculare, dar acum se simte mai bine. Chiar dacă este o perioadă mai grea, Andra a găsit si ceva plăcut. Ea s-a bucurat de zilele însorite și de familie, dar recunoaște că își dorește să revină cât mai repede la normal.

”Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a transmis Andra într-un InstaStory.

Andra a rămas fără voce! Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Măruță

Andra a fost criticată la „Românii au talent”

În timpul unei ediții la ”Românii au talent”, Andra a fost criticată de colegul ei Florin Călinescu. Juratul a fost încântat de un băiat din Craiova, care a prestat la o vioară electrică, căruia i-a dat un „Da” hotărât.

”Copilule, ai scos animalul din mine!”, i-a spus juratul concurentului.

Andra a rămas fără voce! Pe de cealalta parte, Andrei nu i-a plăcut foarte mult prestația concurentului si i-a dat un răspuns negativ. Însă, după acest moment, Florin Călinescu a criticat decizia juratei.

”Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre, hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, i-a spus Florin Călinescu Andrei.

Andra i-a explicat colegului său care este motivul pentru care l-a refuzat pe tânărul concurent.

”La mine este un nu, cu părere de rău, pentru că…. Când calci prea mult accelerația, o dai în extrema cealaltă. Mi s-a părut prea mult, ce poate să fie frumos devine, la un moment dat, deranjant. Îmi pare rău, mă iertați. Nu a auzit nimeni cum a tras de corzi, cum aproape le-a rupt? Așa am simțit eu acum. Am greșit, nu am greșit… așa am simțit”, a spus Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: