Redactia.ro
Home » Monden » Andra a vorbit despre cel de-al treilea bebeluş cu Cătălin Măruță: „Copilul este o binecuvântare”

Andra a vorbit despre cel de-al treilea bebeluş cu Cătălin Măruță: „Copilul este o binecuvântare”

Andra și Cătălin Măruță au deja doi copii, dar este posibil să nu se oprească aici. David, 11 ani, și Eva, 7 ani, ar putea avea un frăţior sau o surioară.

Cântăreața a vorbit despre posibilitatea de a avea al treilea copil cu prezentatorul de la Pro TV.

Va naşte Andra pentru a treia oară?

Un fan a întrebat-o pe Andra dacă își dorește să devină mamă pentru a treia oară. Andra a mărturisit că nu are în plan acest lucru, dar nu se știe ce rezervă viitorul.

„Mai ai de gând să faci un copil cu Măruță?”, au întrebat fanii, iar ea a răspuns:

Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu. Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu”, a spus Andra, pe Instagram.

Eva şi-ar dori o surioară

Fiica ei, Eva, care era de față, a reacționat: „Eu vreau să am o soră. Eu zic să faci doi copii atunci”, a adăugat micuța. Ulterior, Andra a mai spus că atât ea, cât și soțul ei nu s-au gândit să își mărească familia. Mai în glumă, mai în serios, Eva i-a spus mamei sale că ar fi bine să mai aibă încă doi copii.

Andra a vorbit și despre infidelitate. Ea consideră că singurul lucru rău pe care soțul ei ar putea să-l facă ar fi să o înșele, chiar și așa, ea ar putea să-l ierte. De asemenea, vedeta nu încurajează femeile să stea lângă partenerii agresivi.

În prezent, Cătălin Măruță prezintă emisiunea „La Măruță”, la Pro TV, iar Andra e jurat la „Românii au talent”, emisiune care va începe pe 20 ianuarie, la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: