Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Andra, așa cum nu ai mai văzut-o! Cum și unde s-a afișat

FOTO Andra, așa cum nu ai mai văzut-o! Cum și unde s-a afișat

GALERIE FOTO (2)

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o! Andra este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară. Milioane de români o adoră și cu siguranță mulți și-ar fi dorit să o întâlnească, sâmbătă, pe străzile din Capitală. Cum și unde s-a afișat cântăreața?

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o! Cum și unde s-a afișat

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o! Andra este fără doar și poate unul dintre cei mai talentați artiști din țară. Milioane de români îi adoră vocea, dar și personalitatea sa. Cântăreața și-a uimit fanii în acest weekend și cu siguranță mulți s-au bucurat să o vadă. Cum și unde s-a afișat câtăreața?

Andra a postat pe Instagram mai multe clipuri video în care-și ținea de mână fetița, Eva, și se îndreptau către stația de metrou, Piața Romană. Experiența a fost, probabil, una memorabilă și mulți oameni au recunoscut-o, chiar dacă purta mască de protecție. Andra a explicat că a preferat să ia metroul deoarece era o vreme frumoasă în București și nu era aglomerat.

Foto: Instagram

Andra, 12 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează de 12 ani o căsnicie solidă, din care a rezultat doi copii: Eva și David. Cu toții se bucură de experiențe frumoase împreună.

”Cred că toate poveștile de dragoste încep așa, cu o apropiere de cineva cu care simți că ai lucruri în comun. Poate fi o greșeală să proiectezi de la început totul, să te grăbești, să nu îl cunoști bine pe celălalt și să îți imaginezi deja că veți îmbătrâni împreună. Eu și Cătălin ne-am apropiat și împrietenit treptat și fiecare experiență pe care am avut-o împreună îmi confirmă că avem în comun aceleași valori, principii, același fel de a fi. Asta m-a făcut să am mare încredere în el și să încep să îl iubesc”, a spus Andra pentru Viva

Cât de bine se înțelege Andra cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță pare că se înțeleg de minune. Însă, artista recunoaște că și între ei mai sunt tensiuni, deoarece este firesc. Desigur, potrivit spuselor ei, acestea nu trebuie să se amplifice.

”Da. Și aș  vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează  și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci  ne-am  certat!  A  zis  asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a mai explicat artista pentru aceeași sursă.

Măruță chiar a dat din casă, legat de certuri. Andra îi reproșa, la un moment dat, că muncește prea mult și nu mai acordă suficient timp relației lor. Între timp, acest lucru s-a remediat.

”Andra îmi reproșa la un moment dat că muncesc prea mult, că  nu reușesc să petrec destul timp cu ea sau dacă ajung acasă sunt epuizat și nu putem face ceva împreună. Avea dreptate, și eu simțeam asta, dar am rezolvat-o mai ales când emisiunea mea și-a mutat ora și am putut să ajung mai devreme acasă. Eu nu îi reproșez ei lucruri, nu prea am ce. Poate că e emotivă uneori, foarte sensibilă, pune la suflet lucruri prea puțin importante, dar așa este ea și o iubesc pentru asta. Încerc doar să îi reamintesc că trebuie să nu țină cont de tot și toate, să nu se consume inutil”,a spus și Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: