Redactia.ro
Home » Monden » Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou. Imagini de pe Instagram cu cele două vedete Pro TV

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou. Imagini de pe Instagram cu cele două vedete Pro TV

GALERIE FOTO (4) Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou. Imagini de pe Instagram cu cele două vedete Pro TV

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou! Vedetele Pro TV au postat imagini pe conturilor lor de Instagram cu noaptea dintre ani. 

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou

Anul 2020 a fost unul diferit și complicat. Din cauza pandemiei de coronavirus lucrurile au luat o întorsătură gravă și toate planurile au fost anulate. Nici Cătălin cu Andra Măruță nu au scăpat neafectați de criza sanitară și socială care a pus stăpânire pe toată lumea.

În acest an, familia Măruță și-a petrecut Revelionul acasă, cu familia, respectând în tocmai restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Chiar dacă aceștia erau obișnuiți să fie în vacanțe la munte, și mai ales să fie înconjurați de mulți oameni speciali din viața lor, ei bine, iată că anul acesta lucrurile nu au stat chiar așa.

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou! Chiar dacă nu au făcut nimic special, Andra și Cătălin Măruță au vrut totuși să le ureze fanilor un ”La mulți ani” de Anul Nou. Andra a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram în care a lăsat un mesaj emoționant pentru toți cei care o urmăresc.

”Să îl primim pe 2021 cu optimism, cu zâmbete și entuziasm! Să ne aducă tot ce ne dorim! La mulți ani”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou! Cătălin Măruță a postat la InstaStory pe contul lui de Instagram mai multe videoclipuri cu Eva, fiica lui cea mică. Aceștia le-au urat împreună ”La mulți ani” urmăritorilor lor. Eva a purtat o coroniță pe care scria ”Happy New Year”, aflându-se pe canapeaua din sufragerie, semn că toți cei din familia Măruță și-au petrecut sărbătorile de iarnă acasă.

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou

Eva Maria a primit butonul de 100.000 de abonați

Imediat după ce Eva Maria a lansat colindul „Who Would Imagine A King”, iar David „Rocking Around The Christmas Tree”, mezina familiei a primit o veste tare bună. Datorită efortului pe care l-a depus în online, a fost răsplătită de cei de la Youtube. Eva Maria a primit butonul pentru 100.000 de abonați, ceea ce i-a făcut o bucurie imensă.

”Sărbătorim cu Eva! A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați! Sunt mândră de faptul că e atât de ambițioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să își împlinească visele! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el sa posteze mai des!!!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

”Le mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră!”, a declarat Eva Maria.

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou! De altfel, și Eva a ținut să le mulțumească fanilor din mediul online pentru că au fost bucuroși să urmărească pripețiile familiei Măruță pentru care atât cei doi copii cât și Cătălin și Andra filmează cu mare drag.

”Vă mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți vlogul! Acum suntem mai mult de 100.000 de prieteni! Mulțumesc, YouTube, și le mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră!”, a scris Eva pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: