Redactia.ro
Home » Monden » Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți

Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți

Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale

Andra Măruță și-a șocat fanii după ce a publicat mai multe imagini cu cei doi copiii ai săi, în care apăreau absolut transformați. Eva și David Măruță s-au transformat pentru o campanie pentru un lanț de supermaketuri în rockeri. Cei doi s-au machiat și și-au schimbat culoarea părului, fiind total diferiți.

Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți

Andra Măruță și-a șocat urmăritorii pe Instagram. Artista a postat numeroase fotografii cu Eva și David cu transformarea șocantă a acestora. Cei doi s-au transformat în adevărate rcok staruri.

Andra și-a machiat, coafat și vopsit copii precum starurile rock pentru o reclamă video. După ce artista a postat fotografiile în mediul online, fanii acesteia au luat foc. Aceștia au venit cu un val de critici la adresa soției lui Cătălin Măruță. „Doamne ferește! Ti-a dat Dumnezeu doi copii așa frumoși și tu îi transformi în niște urâțenii de nedescris!!! Ferească Dumnezeu sa-și dorească și să le placă așa ceva!!! Andra, m-ai dezamăgit!”,”Andra, ce le-ai făcut săracilor copii?”, „Wow! Ce urât să transformi doi copii frumoși in ceva atât de urât” sau „Nu sunt absolut deloc încîntată de schimbarea făcută Evei.Lasa-ți copii să rămînă copii. Dureros!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți la postările Andrei.

Reacția Andrei Măruță la comentariile răutăcioase

Cu toate că internauții nu au fost de acord cu transformarea Evei și a lui David, Andra nu a fost deranjată de comentariile urmăritorilor săi și s-a bucurat pe deplin de experiența celor doi copii ai săi. „Să învățăm de la cei mici sa ne bucurăm de fiecare experiență la maximum!”, a scris Andra în dreptul pozelor.

Andra și Cătălin Măruță formează în prezent cel mai profitabil cuplu din showbizul românesc. Cei doi câștigă împreună lunar zeci de mii de euro, iar pe lângă asta, cei doi copii ai lor au devenit vedete în mediul online. Eva este pasionată de vlogging, iar David se axează pe video-gaming.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: