Redactia.ro
Home » Monden » Andra Ghinea a căzut inconștientă pe stradă. Fosta iubită a lui Lino Golden a trecut prin momente cumplite: „Vedea cum trec pe lângă mine”

Andra Ghinea a căzut inconștientă pe stradă. Fosta iubită a lui Lino Golden a trecut prin momente cumplite: „Vedea cum trec pe lângă mine”

GALERIE FOTO (6) Andra Ghinea a căzut inconștientă pe stradă.

Andra Ghinea a căzut inconștientă pe stradă. Fosta iubită a lui Lino Golden a trecut prin momente cumplite. Andra Ghinea a căzut inconștientă pe stradă, iar cel mai șocant a fost faptul că nimeni nu a ajutat-o în acele minute. Ce s-a întâmplat cu tânăra?

Andra Ghinea a căzut inconștientă pe stradă. Fosta iubită a lui Lino Golden a trecut prin momente cumplite: „Vedea cum trec pe lângă mine”

Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden a trecut prin momente grele în urmă cu o zi. Designerul a ieșit în fața blocului să-și ridice un colet. Tânăra mărturisește că i s-a făcut rău și până să ajungă în casă, acesta a căzut la pământ pe stradă lovindu-se foarte tare cu capul. Andra a povestit tot incidentul pe rețelele de socializare. În lift, fosta iubită a lui Lino Golden a realizat ăc avea o pată roșie la ochi. Ulterior, când a ieșit afară a simtit că are un atac de panică și și-a pierdut cunoștința.

”Sunt bine. Vă povestesc mâine momentele de groază prin care am trecut. Scriu asta cu lacrimi în ochi. Până nu am ajuns să trăiesc pe pielea mea asta nu am putut crede că într-o într-o lume de oameni fără suflet. Astăzi la ora 16 am coborât să-mi ridic un colet, încă din lift, când m-am uitat în oglindă am realizat că mi s-a spart un vas de sânge la ochi și aveam o pată roșie.La scurt timp după ce am ieșit în parcarea blocului, am avut un atac de panică și efectiv mi-am pierdut vederea. Am amețit, am încercat să fac câțiva pași și să mă ghemuiesc pentru că simțeam că leșin, însă nu am mai reușit. M-am izbit inconștientă cu capul de zid, apoi am căzut lată la pământ pentru 3 minute. Știu toate lucrurile astea pentru că am preluat filmările de la paznic, care bineînțeles nu m-a văzut”, a spus Andra Ghinea pe Instagram.

Andra Ghinea nu a primit ajutor de la trecători

Andra Ghinea susține că timp de trei minute a stat inconștientă la pământ și nu își amintește deloc ce s-a întâmplat. Cu toate astea, a reușit să intre în posesia imaginilor de pe camerele de supravghere unde a avut loc incidentul. Aceasta a declarat că după cele trei minute a început să-și revină, dar nu a avut puterea să ceară ajutorul. În tot acest timp, oamenii ar fi trecut pe lângă ea fără să îi ofere ajutor. Andra Ghinea s-a ales cu capul spart. ”Am reușit să mă trezesc, nu îmi mai aduc aminte absolut nimic, însă deveneam din ce în ce mai conștientă și vedeam cum trec oameni pe lângă mine și nimeni nu îmi oferea niciun ajutor, eu neavând vlagă să vorbesc sau să mă ridic. Nu pot să mă controlez, nu pot să-mi îmi revin din plâns știind că eu am zăcut în mijlocul parcării și nu am primit niciun ajutor. Puteam fi oricine. Indiferent de om sau animal, vă rog din suflet să ajutați dacă vedeți pe cineva care nu e în apele lui sau are nevoie de ajutor”, a spus Andra Ghinea.

După câteva minute a ajuns ambulanța la ea, iar paramedicii au reușit să îi ofere primul ajutor. Vedeta a declarat că mărturisește că a primit toate îngrijirile medicale din partea acestora, iar ulterior Andra și-a revenit. ”Într-un final, a venit ambulanță, cu trei dintre cele mai bune suflete pe care le-am cunoscut în ultima perioadă. 3 bărbați care m-au tratat ca pe copilul lor, deși eram a nimănui.

Deschide ochii, uită-te în jurul tău și oferă ajutorul oricărei vietăți. Haideți să fim oameni, pnetru că un caz de genul, de multe ori, poate fi fatal. Eu sunt bine, doar Dumnezeu a fost cu mine atunci”, a mai zis ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: