Redactia.ro
Home » Monden » Andra i-a făcut o vizită chirurgului estetician! Artista nu a ieșit prea fericită din cabinetul medicului – FOTO

Andra i-a făcut o vizită chirurgului estetician! Artista nu a ieșit prea fericită din cabinetul medicului – FOTO

GALERIE FOTO (5) Andra i-a făcut o vizită chirurgului estetician! Artista nu a ieșit prea fericită din cabinetul medicului - FOTO

Andra Măruță a fost surprinsă ieșind dintr-o clinică medicală specializată în intervenții de natură estetică, iar starea ei nu a fost una bună! Ce s-a întâmplat de fapt în cabinetul medicului?

Andra i-a făcut o vizită chirurgului estetician! Artista nu a ieșit prea fericită din cabinetul medicului

Andra este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Are o carieră de succes, fiind cunoscută de mulți ani pentru vocea ei încântătoare, dar are și o familie superbă și unită. Cei doi copii ai ei, Eva și David, pe care îi are împreună cu prezentatorul Cătălin Măruță, sunt carismatici și talentanți și au intrat rapid în lumea showbiz-ului.

Andra i-a făcut o vizită chirurgului estetician! Artista nu a ieșit prea fericită din cabinetul medicului - FOTO

Și dacă în viața de cuplu și în carieră totul merge bine și nu trebuie să schimbe nimic, se pare că Andra vrea să schimbe ceva la aspectul său fizic, căci a fost surprinsă de paparazzii cioa.ro ieșind dintr-o clinică medicală specializată în intervenții de natură estetică. În fotografii regăsim o Andra ușor îngrijorată, în permanență cu privirea în telefon, în timp ce șoferul o urmează din spate, responsabil fiind de bagajele ei.

După declarațiile artistei din ultima perioadă în care spune că-și dorește să slăbească, putem să credem că Andra plănuiește o intervenție sau o serie de tratamente care să o ajute să scape de kilogramele în plus. Privind fotografiile, este lesne de descoperit că formele artistei s-au mai împlinit, însă acest lucru nu-i știrbește în vreun fel personalitatea unică.

Andra i-a făcut o vizită chirurgului estetician! Artista nu a ieșit prea fericită din cabinetul medicului - FOTO

Andra este deranjată de faptul că oamenii o întreabă dacă este însărcinată

În primăvara acestui an, Andra a vorbit pentru prima dată despre situația siluetei ei, spunând că își dorește să nu o mai întrebe lumea dacă este însărcinată, fără ca ea să fie de fapt.

”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, declara Andra la acel moment.

În plus, artista povestea atunci că și-ar dori să slăbească în jur de 10 kilograme. ”Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin! El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: