Redactia.ro
Home » Monden » Andra, ținută spectaculoasă în finala Românii au talent. Ce rochie sexy poartă artista!

Andra, ținută spectaculoasă în finala Românii au talent. Ce rochie sexy poartă artista!

Andra este fabuloasă, vineri seară, în finala Românii au talent! Artista poartă o rochie neagră, lungă până în pământ, care are o crăpătură până sus, pe piciorul drept.

Andra, ținută spectaculoasă în finala Românii au talent. Ce rochie sexy poartă artista!

Andra atrage toate privirile, vineri seară, în finala Românii au talent! Artista poartă o rochie cu o croială sexy. Piciorul drept îi este evidențiat de o crăpătură până sus, ceea ce o face pe cântăreață să fie foarte provocatoare.

Pentru marea finală a competiției, Andra poartă o rochie care îi scoate în evidență și umărul drept gol. Totodată, ținuta este accesorizată cu bijuterii fine. În picioare, Andra și-a pus o pereche de sandale negre. Cântăreața a postat o fotografie cu ea pe Instagram, iar fanii au rămas uluiți.

”Marea Finală, Romanii Au Talent! Au mai rămas câteva ore și aflăm cine este câștigătorul. Nu uitați, voi decideți cine câștigă sezonul Unu Și Unu! #RomaniiAuTalent #MareaFinala #UnuSiUnu” , a scris Andra, în dreptul fotografiei.

”Ești cea mai frumoasă ❤️❤️❤️/Cea mai FRUMOASĂ tu ești!❤️Te IUBESC, iubita mea și sunt cu ochii pe voi!🥰 @andra/Frumusețe !❤️🥺/Regina ❤🥰😍🔥/ SUPERBĂ!! 🔥🔥❤️/DOAMNE EȘTI FABULOASĂ❤️❤️/Maravilhosa!! ❤️❤️❤️🇧🇷/Awesome❤️😍/Drăguța mea! 😍😍😍Superbă!❤️”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.

Un fan, însă, a remarcat că Andra nu ar avea încredere în sine prea mult și a ținut s-o încurajeze. Iată care a fost mesajul postat pe pagina artistei:

 

Spectualoasă este și Alexandra Dinu

Și Alexandra Dinu este spectuloasă, într-o rochie roz, lungă și strălucitoare. Alexandra Dinu și-a asortat rochia cu un coc. Florin Călinescu și Andi Moisescu sunt și ei la înălțime, cu ținute aparte.

Cei 10 finaliști ai Românii au talent sunt:

– Ana Maria Mărgean;
– Daria Batschi-Beleca;
– Rareș Trufea;
– Duo Turkeev;
–  GIM,
– Remi Martin;
– Filip Cioc;
– Art of Robots;
– Dean Bowman;
– MagiTot;
– Narcisa Ungureanu a primit wild-card după a doua semifinală. De altfel, în această seară, Narcia a făcut furori cu piesa ei, de muzică populară.

“Mă gândeam ce frumos arată o Narcisă între maci, dar și între doi macaci (n.r.: Pavel Partoș și Smiley). Sunt niște maimuțe, hai, lăsați! Eu, în zodiacul chinezesc. Narcisa, tot timpul când nu am ce să spun ceva, bat câmpii de maci (…). Nu-mi imaginez peste 50-60 de ani cine o să se mai ocupe. Te rog, să nu părăsești latura aceasta, indiferent ce faci în viața asta”, a declarat Florin Călinescu.

Pănă acum, spectauloși au fost și acrobații de la Duo Turkeev. Ei au oferit un nou moment, în care s-au prezentat pe scenă alături de fetițele lor .Prințesele cuplului din Rusia au 3 ani, respectiv 7.Marele premiu al Românii au talent este în valoare de 120.000 de euro.

Etichete: