Redactia.ro
Home » Monden » Andra, mărturisiri despre bărbatul celebru care a ajutat-o să se lanseze la doar 14 ani. „Eram intimidată..”

Andra, mărturisiri despre bărbatul celebru care a ajutat-o să se lanseze la doar 14 ani. „Eram intimidată..”

Andra este cunoscută în prezent drept una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, dar puțini sunt cei care își mai amintesc despre începuturile sale. A pășit pentru prima oară pe scenă la vârsta de doar 14 ani, moment în care a fost ajutată de un celebru cântăreț din țara noastră să devină faimoasă. După mai bine de 20 de ani de atunci, a făcut câteva mărturisiri despre cel care i-a ghidat primii pași în carieră.

Binecuvântată cu o voce mirifică încă de la naștere, Andra se numără printre artiștii din România care și-au dedicat în totalitate viața muzicii. A cântat de când se știe, iar cel care a îndrumat-o și a supravegheat-o la fiecare pas până a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvântului a fost chiar tatăl ei. În primii ani de activitate, când era doar un copil, cânta la diferite evenimente și se făcea remarcată pentru talentul său.

Cum călătorea prin toată țara, nu a durat mult până a fost remarcată de cei mai importanți producători muzicali ai vremii. Printre aceștia s-a numărat și Dan Bursuc, care și-ar fi dorit ca Andra să cânte muzică de petrecere. Tatăl său s-a opus însă, iar la puțin timp o nouă șansă a apărut în viața tinerei cântărețe. A fost cel mai important moment din viața sa, când bărbatul celebru pe care l-a cunoscut avea să-i schimbe tot parcursul carierei.

Andra, mărturisiri despre bărbatul celebru care a ajutat-o să se lanseze

Este vorba de Costi Ioniță, care acum reușește să fie fruntaș în topurile muzicale din țara noastră. A apreciat-o pe Andra și i-a oferit o colaborarea, dându-i și libertatea să aleagă muzica pe care vrea să o cânte.

Despre acei ani de început, Andra îți amintește acum cu mult drag în suflet. Îl respectă foarte mult pe Costi Ioniță și îl apreciază, chiar dacă nu a interacționat foarte mult cu acesta. Timidă, prefera să lase muzica să vorbească pentru ea, iar acest lucru a făcut-o artista deosebită de astăzi.

Cei doi au rămas în relații foarte bune după ce și-au terminat colaborarea, cu toate că nu se văd pe cât de des și-ar dori. Andra a mărturisit că i-ar face plăcere să fie față în față cu Costi, măcar de dragul timpurilor de mult apuse.

„Eram intimidată de un adult care avea succes, era un compozitor și un producător foarte căutat pentru multe genuri muzicale. Dar totodată eram și încrezătoare, mereu am crezut în talentul meu și nu mă lăsam descurajată ușor. Poate nu voiam să vorbesc mult cu el, dar dacă începeam să cânt, nu mă mai opream! Așa știam eu să arăt cine sunt. Îl respect pentru colaborarea pe care am avut-o și pentru că reușește și acum să cucerească topurile, am rămas prieteni, dar nu ne-am mai văzut recent. M-aș bucura însă oricând să îl revăd, să depănăm amintiri”, a declarat Andra, pentru revista Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: