Redactia.ro
Home » Monden » Andra Măruță, gest impresionant pe scenă, în timpul unui concert. Artista i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Andra Măruță, gest impresionant pe scenă, în timpul unui concert. Artista i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Într-o seară de vineri, pe 1 decembrie, Andra a cucerit inimile clujenilor prin spectacolul său impresionant intitulat „Tradițional 2”, desfășurat pe scena Sălii Polivalente, atrăgând un public numeros de aproximativ 10.000 de spectatori. Cântăreața a oferit momente de neuitat, iar alături de ea pe scenă au strălucit numeroși artiști consacrați. 

Evenimentul muzical de la Cluj susținut de Andra a rămas în memoria tuturor celor prezenți. Artista s-a dedicat cu seriozitate pregătirilor, depunând eforturi considerabile pentru a asigura un spectacol perfect. Înainte de a păși pe scenă, Andra a adunat invitații și a desfășurat în fața lor un gest memorabil, impresionându-i pe toți. Cătălin Măruță a fost martor la această scenă, imortalizând momentul și distribuindu-l pe rețelele sociale.

Gest uimitor făcut de Andra Măruță pe scenă

Pe parcursul concertului de la Cluj, Andra a împărțit scena cu numeroși alți artiști consacrați, printre care Cornelia Rednic, Mioara Velicu, Vlăduța Lupău și mulți alții. Artista și-a propus să ofere un spectacol de excepție, iar cei 10.000 de spectatori au fost extrem de încântați, aplaudând-o cu entuziasm.

Un moment cu adevărat impresionant a avut loc în culise, chiar înainte de începerea concertului. Andra i-a adunat pe toți artiștii invitați într-un cerc, le-a mulțumit pentru prezență, prietenie și amabilitatea de care au dat dovadă. După câteva cuvinte încurajatoare, cântăreața le-a propus să rostească împreună Tatăl Nostru.

Cătălin Măruță a surprins întregul moment în imagini, distribuindu-le ulterior pe platformele online. Internauții au fost uluiți să vadă această incursiune în culise și au felicitat-o pe Andra pentru talentul și bunătatea de care a dat dovadă. Imaginile cu artiștii adunați într-un cerc au devenit virale.

@cornelia.maria.rednic0Rugaciunea dinaintea spectacolului! Andra Traditional! La Cluj!

♬ sunet original – 🤍

Surprize pe scenă, alături de invitați

În timpul concertului de la Cluj, Andra a pregătit numeroase surprize pentru fanii săi, dar și ea a fost parte a unei surprize de proporții. Pe scenă a urcat chiar și Florin Piersic, moment care a lăsat-o pe Andra fără cuvinte. Această prezență specială a celebrului actor i se datorează lui Cătălin Măruță, care, întâlnindu-se cu Piersic într-un avion, l-a rugat să participe la un moment deosebit în cadrul concertului, surpriză care a reușit cu brio.

„Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi. Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?”, a spus Florin Piersic, pe scenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: