Redactia.ro
Home » Monden » Andra Măruță: „Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată”. Artista a recunoscut public ce o nemulțumește la partenerul de viată

Andra Măruță: „Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată”. Artista a recunoscut public ce o nemulțumește la partenerul de viată

Andra a recunoscut în public că există un obicei deranjant la care Cătălin Măruță nu va renunța niciodată.

După ani de căsnicie și doi copii

Andra și Cătălin Măruță sunt printre cele mai longevive cupluri de pe sticla mondenităților. Cei doi sunt împreună încă din anul 2005, iar în 2008 au spus „DA” pentru totdeauna, urmând să vină pe lume cei doi copii, David de 11 ani și Eva în vârstă de 6 ani.
Ambii sunt figuri etalon în media, iar Andra este conștientă de riscurile celebrității. Totuși aceasta are o nemulțumire la adresa partenerului de viață. Oricât încearcă să aibă viața intimă departe de public, cariera implică relaționarea continuă cu aceștia. Toată familia, de la cei mari, la cei mici sunt foarte activi pe rețelele sociale și au o relație permanentă cu urmăritorii lor.

Ce obicei deranjant are Cătălin Măruță

Artista spune clar și răspicat față de publicul amândurora că soțul său are un gest pe care ea îl înțelege, dar cu care nu este de acord: „ este parte din meseria pe care o are Cătălin Măruță”. Astfel că reproșurile pe care i le face acestuia, deși sunt bazate pe motive întemeiate nu vor avea o rezolvare și astfel trebuie să se resemneze față de situația neplăcută.
Andra se arată deranjată de faptul că soțul ei petrece foarte mult timp cu telefonul în mână, fără a mai acorda atenție atunci când are treabă pe el, nici ei nici celor din jur.

„Dușmanul meu în relația mea cu Cătălin este telefonul lui. Mie mi se pare că numai ajung la Cătălin din cauza telefonului. Înțeleg, e meseria lui, dar… dacă e să-i reproșez ceva, este legat de telefonul ăsta. Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă (n.r. pe telefon)… Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri. Îi zic: «Nu mai sta! Ok, rezolvă, dar…» (…) Vreau să fie al meu fără telefon. Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”, a declarat Andra Măruță, notează substanțial.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: