Redactia.ro
Home » Știri » Andra și copiii au mare grijă de Cătălin Măruță, după operație! Nu se mai dezlipesc de el. Ce face întreaga familie

Andra și copiii au mare grijă de Cătălin Măruță, după operație! Nu se mai dezlipesc de el. Ce face întreaga familie

GALERIE FOTO (2) Andra și copiii au mare grijă de Cătălin Măruță, după operație! Nu se mai dezlipesc de el. Ce face întreaga familie

Andra și copiii au mare grijă de Cătălin Măruță, după operație! Iată ce face întreaga familie pentru el și ce ipostaze emoționante au fost făcute publice.

Andra și copiii au mare grijă de Cătălin Măruță, după operație! Nu se mai dezlipesc de el. Ce face întreaga familie

Cătălin Măruță a fost operat din cauza unei rupturi de ligamente încrucișate și a făcut și primele declarații. Nu a fost anesteziat total și a vorbit cu medicul în timpul intervenției.

„(…) Eram live cu el, cu doctorul și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția. Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă. (…) Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, în timp ce se face operația, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic”, a povestit recent Cătălin Măruță.

Totul a decurs cum trebuie, apoi el a fost externat și s-a dus acasă, ca să se recupereze. Întreaga familie are grijă de el în această perioadă, așa cum se observa din ipostazele lor, făcute publice. Recent, pe conturile lor de socializare au apărut câteva imagini în care Eva, David și Andra stau „lipiți” de Cătălin Măruță. Cântăreața îi e în preajmă, în caz că are nevoie de ceva, în timp ce Eva găsește tot felul de metode prin care să îi ridice moralul tatălui ei. Fata îi desenează tot felul de ilustrații pe mâini, David îi atrage atenția cu poveștile lui, potrivit cancan.ro.

Andra și copiii au mare grijă de Cătălin Măruță, după operație! Nu se mai dezlipesc de el. Ce face întreaga familie
Foto: Facebook

Cei mai mulți dintre fanii lor consideră că familia Măruță reprezintă una dintre cele mai unite și frumoase familii din showbiz-ul românesc.

Andra, în lacrimi lângă soțul ei, aflat pe patul de spital: „Aș vrea să fiu în locul tău”

În ziua când Cătălin Măruța a fost operat, partenera lui de viață a început să plângă. De altfel, Andra a avut lacrimi în ochi mai mereu, până nu și-a văzut soțul acasă. Iată discuția dintre Cătălin Măruță și Andra, din salonul spitalului, dinainte de operație.

Cătălin Măruță: Ai emoții?

Andra: Da!

Cătălin Măruță: Nu cred, pe bune?

Andra: Am emoții că… stii cum simți tu când mă duc eu la operații că ai vrea tu să fii în locul meu? Așa simt si eu!

Cătălin Măruță: Ea este iubita mea…

Fanii emisiunii „La Măruță” se vor putea bucura în continuare de emisie, însă în prezența Adelei Popescu, colega de breaslă a lui Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: