Redactia.ro
Home » Monden » Andra și David Stancu de la „Mireasa” au renunțat la ideea divorțului. Cei doi și-au mai dat o șansă: „Visăm să devenim părinți”

Andra și David Stancu de la „Mireasa” au renunțat la ideea divorțului. Cei doi și-au mai dat o șansă: „Visăm să devenim părinți”

Andra și David Stancu de la Mireasa au renunțat la ideea divorțului

Andra și David Stancu de la „Mireasa” au renunțat la ideea divorțului. Dacă în urmă cu câteva zile, Andra și David Stancu, concurenți ai emisiunii Mireasa, sezonul 2, anunțau că vor să se despartă, cei doi au decis să-și mai acorde o șansă. Tânăra a vorbit despre relația lor.

Andra și David Stancu de la „Mireasa” au renunțat la ideea divorțului. Cei doi și-au mai dat o șansă: „Visăm să devenim părinți”

Andra și David Stancu de la „Mireasa” au renunțat la ideea divorțului. Cei doi concurenți pe care telespectatorii îi cunosc de la emisiunea matrimonială “Mireasa”, de la Antena 1, unde s-au și căsătorit, au trecut prin mari probleme de căsnicie. Andra anunța în urmă cu câteva zile că a decis să pună capăt căsniciei. Însă, problemele pare că s-au remediat între cei doi și au decis să-și mai dea o șansă.

Cei doi au făcut pace, deși bruneta îl amenința cu divorțul, într-o postare făcută pe conturile sociale. „Bună seara, tuturor! Îmi pare rău că am ajuns să spun asta, dar asta e. Am încercat cât s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o căsnicie, căsnicia este construită din doi, și dacă ambii nu trag pentru același scop, căsnicia se pierde. Asta s-a întâmplat și în cazul nostru, cuplul DA, așa cum mulți ne știți, de la emisiunea Mireasa. După doar două luni și jumătate, aproape trei de la ieșirea din casa Mireasa, astăzi a luat sfârșit. Mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastră chiar și după ieșirea din casa Mireasa„, a spus Andra.

Potrivit Impact.ro, Andra și David au decis să se împace, visăm chiar să devină părinți. „Am reușit să trecem, peste ceartă, amândoi. Sperăm să ne fie bine de acum încolo. Împăcarea noastră a venit de la sine. Amândoi am făcut pasul spre împăcare pentru că amândoi ne-am dorit acest lucru, nu a venit doar din partea mea sau a lui. Visăm să devenim părinți, dar nu acum, ci peste vreo trei-patru ani. Asta pentru că acum avem salarii prea mici, nu ne permitem acest lux de a ne gândi și la copii. Pentru a avea un copil trebuie să îți permiți să îl crești”, a declarat aceasta.

Au stat în aceeași casă, dar au dormit în case diferite

În urmă cu câteva zile, Andra declara că locuiește în aceeași casă cu David, dar au dormit în camere diferite. „Nu divorțăm încă, doar ne-am despărțit, nu știu dacă de tot sau nu, ori temporar. Timpul o să decidă ce o să fie cu noi doi. Acum chiar dacă ne-am separat, locuim sub același acoperiș, dar nu vorbim”,declara ea.

Andra și David s-au înscris la emisiunea Mireasa pentru a-și găsi sufletul pereche. De-a lungul concursului, relația lor a întâmpinat numeroase probleme, dar au reușit să le depășească. David a venit direct din Franța, unde a locuit cinci ani, pentru a-și găsi marea iubire. Tânărul a avut încredere că o va cunoaște pe cea cu care se va căsători,ce ce s-a și întâmplat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: