Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt Ina și Ciprian din emisiunea Mireasa de la Antena 1. Cei doi și-au jurat iubirea în fața unei țări întregi

Cine sunt Ina și Ciprian din emisiunea Mireasa de la Antena 1. Cei doi și-au jurat iubirea în fața unei țări întregi

Ina si Ciprian

Ina și Ciprian, unul dintre cele mai iubite și urmărite cupluri din casa Mireasă, și-au jurat iubire în fața unei țări întregi.

La mai bine de două luni de când a ajuns în concurs, Ina i-a cucerit inima lui Ciprian și se pare că cei doi împărtășesc o iubire de dragoste deosebită.

Cine este Ciprian, concurentul de la Mireasa

Cea mai nouă emisiune matrimonială, Mireasa difuzată pe Antena 1 are în cadrul ei câteva personaje de care publicul de afară s-a îndrăgostit.

Primul sezon al emisiunii își va anunța finalul în curând, iar cuplurile deja au fost formate. Unul dintre cele mai solide cupluri, îl formează Alina Pană și Ciprian Vlad. Cei doi s-au îndrăgostit de la prima vedere, amândoi fiind deschiși unul în fața celuilalt.

Ciprian, în vârstă de 35 de ani a intrat în casa Mireasa, însoțit de mama sa cu gândul de a-și găsi sufletul pereche și femeia ideală pentru el.

Concurentul este din Făgăraș, și a manageriat un club din orașul său, fiind barman,PR, bodyguard, iar în prezent își dorește să ridice o afacere care să-i asigure stabilitate financiară.

Potrivit acestuia, i-ar fi plăcut foarte mult să devină pilot de motociclism, deoarece îi place adrenalina și viteza. Deși se caracterizează ca fiind un bărbat rebel, Ciprian este decis să se așeze la casa lui.

Așadar, fericirea este de partea lui, întrucât Ciprian formează cu cuplu cu Ina.

Cine este Alina Pană, fostă concurentă de la Exatlon

În momentul în care Alina, 32 de ani a pășit în casa Mireasa, Ciprian a pus ochii pe ea, și se pare că între cei doi s-a creat o chimie uimitoare, cei doi formând un cuplu la momentul actual.

Alina Pană, alias Ina a participat în primul sezon al emisiunii Exatlon, făcând parte din echipa Războiniclor, unde a stat patru luni în Republica Dominicană. După ce a revenit în țară, Alina a povestit clipele de groază pe care aceasta le-a trăit.

Acum, Alina încearcă să-și creeze un viitor alături de Ciprian și speră ca cei doi să câștige marele premiu al emisunii, în valoare de 40.000 de euro. Mai mult, câștigătorii emisiunii vor avea parte și de o nuntă la cheie.

În urmă cu câteva zile, cei doi și-au declarat dragostea în fața unei țări întregi și sunt pregătiți să meargă spre altar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: