Redactia.ro
Home » TV » Ce se știe despre concurentele din emisiunea Mireasa de la Antena 1. Cine sunt și cu ce se ocupă în viața reală

Ce se știe despre concurentele din emisiunea Mireasa de la Antena 1. Cine sunt și cu ce se ocupă în viața reală

emisiunea mireasa

Emisiunea „Mireasa” de la Antena 1 capată din ce în ce mai multă popularitate. Conceptul acesteia este simplu: mai mulți concurenți care își caută dragostea, trebuie să formeze cupluri și chiar să se căsătorească. Cei care vor reuși să facă pasul cel mare, în cadrul emisiunii, vor câștiga premiul cel mare.

Iată cine sunt cele care vor să devină mirese în 2020!

Alexa Trăilă are 22 de ani și este din Craiova. Este pasionată de tot ce este frumos, așa că în viața de zi cu zi ea este nail artist.

Cătălina Ruja este cea mai mică din grupul fetelor, având doar 19 ani. Ea a terminat anul trecut liceul veterinar și este foarte pasionată de animale. Ea face parte din mai multe asociații care se ocupă de îngrijirea animalelor.

Andra Nicolin este pasionată de gătit, iar visul ei este să își deschidă un restaurant în Craiova, orașul de unde este. Ea are 33 de ani.

Ella Stoleriu este o fire glumeață ce chiar a participat și la show-ul iUmor de la Antena 1. Are 26 de ani și vrea să întemeize o familie care să aibă trei copii.

Raluca Purice are 21 de ani și își dorește să fie makeup artist. Ea este din București, oraș în care a terminat un curs de cosmetică.

Alina Dîscă este din Iași, are 28 de ani și este de profesie jurist. A venit în emisiunea Mireasa pentru a-și căuta marea dragoste.

Cine sunt și cu ce se ocupă concurentele

Narcisa Pruteanu are 28 de ani și locuiește în Cluj. Iubește foarte mult copiii și caută pe cineva cu care să își petreacă restul vieții și să întemeize o familie.

Iulia Șapcaliu are 23 de ani și locuiește în Capitală, unde urmează cursurile de masterat de la o specializare din cadrul Universității Politehnica București.

Andreia Matei are 23 de ani și este model de profesie. Ea vine din Bacău.

Alexandra Lincă are 22 de ani și este din Craiova. Ea este pasionată de dans și chiar a urmat cursuri de specialitate în acest domeniu.

Roberta Ilie este din Ilfov, are 20 de ani și urmează cursurile Facultății de Jurnalism.

Mădălina Anton are 22 de ani și este de profesie asistent medical generalist. Este originară din Constanța.

Petronela Cinori are 32 de ani și a fost managerul mai multor afaceri. Ea se ocupă de un depozit de fructe-legume alături de familia sa.

Adelina Sturzu este originară din Vâlcea, dar trăiește în Sibiu, unde lucrează pe post de asistentă medicală.

Roxana Gheorghiu este de profesie bucătar, are 25 de ani și este din Ploiești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: