Redactia.ro
Home » TV » Concurentele care au primit a doua șansă la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în casă

Concurentele care au primit a doua șansă la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în casă

Concurentele care au primit a doua șansă la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în casă

Concurentele care au primit a doua șansă la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în casă. Ele sunt concurentele care au fost propuse spre eliminare. Azi, una dintre ele a părăsit competiția.

Răsturnare de situație în casa Mireasa. Sâmbăta trecută, Roberta și Roxana au fost cele mai votate concurente pentru apărăsi casa. În timp ce Roberta spune că se aștepta să fie votată, Roxana a înțeles de ce au votat-o toți băieții. Roberta a primit 4 voturi, în timp ce Roxana a primit 5 voturi.

În prima săptămână din Mireasa cu iubirea în izolare, așa cum Diana Dumitrescu le amintește telespecatorilor cu fiecare ocazie, publicul a avut posibilitatea de a salva fata nominalizată spre părăsirea competiției pentru a mai rămâne. Însă, votul publicului nu a fost luat în considerare de această dată. Din cauza faptului că la nominalizări, concurenții nu au avut argumente reale pentru nominalizare, niciuna dintre fete nu a fost eliminată. Sub îndemnul de a se cunoaște mai bine între ei, Diana Dumitrescu a încheia prima gală de eliminări.

Roxana a părăsit competiția Mireasa

Chiar dacă i s-a oferit a doua șansă, Roxana nu a vrut să profite de ea. Convinsă de faptul că Edy, însoțitorul lui Florin este marea ei dragoste, a decis ca astăzi, 31 martie – marți să părăsească casa. Cei doi îndrăgostiți și-au susținut punctul de vedere până la final, chiar dacă frumoasa prezentatoare le-a dat șansa să se răzgândească. Așadar, emisiunea de azi s-a încheiat cu un deznodământ clar: Roxana și Edy au părăsit competiția Mireasa.

Ceilalți concurenți nu au rămas indiferenți, cei mai mulți dintre ei bucurându-se. Ba chiar mai mult, Florin a declarat că se simte forte bine cu decizia pe care cei doi au luat-o. Mamele, fetele, dar și băiții care sunt în casă îl susțin pe Florin și îi dau încredere să treacă pestre trădarea prietenului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: