Redactia.ro
Home » Monden » Andra și David Stanca divorțează la două luni de la căsătoria în emisiunea „Mireasa”! Motivul care a dus la despărțirea celor doi

Andra și David Stanca divorțează la două luni de la căsătoria în emisiunea „Mireasa”! Motivul care a dus la despărțirea celor doi

GALERIE FOTO (3) Andra și David Stanca divorțează la două luni de la căsătoria în emisiunea Mireasa!

Andra și David Stanca divorțează la două luni de la căsătorie! Fanii emisiunii Mireasa au avut parte de un șoc după ce au aflat că Andra și David Stanca, concurenții sezonului 2 al relaity show-ului, vor divorța. Andra a fost cea care a făcut anunțul surprinzător.

Andra și David Stanca divorțează la două luni de la căsătoria în emisiunea Mireasa! Motivul care a dus la despărțirea celor doi

Andra și David Stanca divorțează la două luni de la căsătorie! La doar două luni de când și-au spus ”DA” în fața a milioane de români, Andra și David Stanca vor divorța. Anunțul a fost făcut public chiar de fosta concurentă a emisiunii. Andra a declarat că este sătulă să tragă de una singură pentru căsnicia sa. Concurenta din sezonul 2 al emisiunii Mireasa l-a acuzat pe încă soțul său că nu se mai implică în relație. Bruneta le-a mulțumit susținătorilor lor care au fost alături de ei de-a lungul emisiunii, dar și după ieșirea din casa Mireasa.

Deși încă se mai urmăresc pe conturile de socializare, Andra și David au șters fotografiile pe care le aveau împreună.”Bună seara, tuturor! Îmi pare rău că am ajuns să spun asta, dar asta e… am incercat cât s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o căsnicie, căsnicia este construită din 2, și dacă ambii nu trag pentru același scop, căsnicia se pierde.Asta s-a întâmplat și în cazul nostru, cuplul DA așa cum mulți ne știți, de la emisiunea Mireasa. După doar două luni și jumătate, aproape trei de la ieșirea din casa Mireasa, astăzi a luat sfârșit. Mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastră chiar și după ieșirea din casa Mireasa”, a declarat Andra Stancu pe contul său de Instagram.

Anuntul Andrei facut pe Instagram

Cei doi au avut momente tensionate în casa Mireasa, sezonul 2, iar începutul relației lor a fost marcat de suișuri și coborâșuri, dar cu toate astea, au trecut peste toate scandalurile și au decis să-și unească destinele la finalul emisiunii. Andra îi declara lui David în luna februarie că nu își dorește să aibă statutul de femeie divorțată.

Povestea de dragoste dintre Andra și David

Încă de când a pășit în emisiunea Mireasa, David a fost atras de Andra, dar aceasta s-a lăsat foarte greu, dându-i de înțeles că nu va avea nicio relație cu el. Atunci, concurentul s-a reorientat către fata pe care mama sa i-a recomandat-o, dar Lorena s-a dovedit a nu fi pe placul lui David. Apoi a încercar să o cunoască pe Cătălina, dar nici de această dată nu a fost cu succes. Ulterior, David și Andra s-au apropiat natural și, când părea că lucrurile merg bine între ei, în casa Mireasa a intrat Alex.

Atunci, noul concurent declara că vrea să o cunoască pe Andra, și încântată, acesta l-a anunțat pe David, în direct, că nu-și mai dorește să-l cunoască. La câteva zile distanță, ea a realizat că este îndrăgostită de fiul doamnei Mia, așa că cei doi s-au cuplat. David a pregătit în detaliu momentul cererii în căsătorie, după 3 luni de relație, acesta punând la punct o cină romantică. David spunea la acea vreme că Andra este femeia la care a visat și că doar ea îl iubește.

Andra si David casatorie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: