Redactia.ro
Home » Monden » Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020, a scos deja o piesă! Cine e marea artistă care a colaborat cu ea

Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020, a scos deja o piesă! Cine e marea artistă care a colaborat cu ea

Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020

Andrada Precup este câștigătoarea sezonului 9 X Factor 2020. Tânăra concurentă a demonstrat că este talentată și a scos deja prima ei piesă cu un artist din România. 

Andrada Precup a scos deja o piesă

Andrada Precup a cucerit publicul din România și a ajuns să câștige X Factor 2020. Talentul său și motivația au ajutat-o să ajungă până aici, iar oamenii au văzut potențialul din ea încă de la început. Printre acești oameni se află și un mare artist din România, care a colaborat deja cu tânăra câștigăroare pentru o piesă.

Andrada Precup, câștigătoarea X Factor, a scos deja o piesă cu un artist! Nu doar pe jurați a reușit să-i cucerească, ci și pe celebra cântăreața Adda. Aceasta a fost plăcut impresionată de talentul și harul cu care eleva lui Ștefan Bănică Jr. a fost înzestrată.

Adda a fost prezentă vineri seara în fața televizorului unde a încurajat-o pe Andrada Precup. Vedeta a publicat un mesaj de încurajare pe contul ei oficial de Facebook în care și-a îndemnat fanii să o voteze pe eleva lui Ștefan Bănică Jr., câștigătoarea X Factor 2020.

”Bravoooooo!!!!!! Meriți din toată inima trofeul X FACTOR!!!! Sunt foooarte fericita pentru tine!!! Acum e momentul!!! Hai cu SMS la 1313 cu text ANDRADA. O voce superbă și sinceritate! @andradaprecup”, a scris Adda pe contul ei oficial de Facebook.

Cele două și-au unit forțele pentru a scoate, împreună, un colind de sărbători. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreața Adda în urmă cu câteva zile. Andrada Precup, câștigătoarea X Factor, a scos deja o piesă cu un artist.  Artista a mărturisit că piesa este compusă de Andrada Precup și Adda, scrie playtech.ro.

”Am văzut-o pe Andrada la X Factor. Am auzit cum a interpretat “Lie ciocarlie” și parcă am simțit că o să ne cunoaștem! După câteva zile, a început campania #AjutEu, unde era prezentata povestea ei. Un copil atât de talentat, de pur și inocent! O fată ataât de muncitoare și de hotărâtă să-și urmeze visul! O voce uimitoare! Un exemplu de voință și putere pentru noi toți! Cel mai tare m-a impresionat că își dorea să mă întâlnească, să ajungă într-un studio și mai ales să compună! Așa că i-am făcut o surpriză.

Am compus împreună un colind emoționant. O să îl ascultați peste câteva zile. La fel cum o să ascultați și piese semnate “Andrada” cât de curând!”, a mărturisit Adda pe Facebook, pe 17 decembrie 2020.

Cine este Andrada Precup?

Andrada Precup s-a născut la Slatina. Aceasta a fost un bebeluş născut prematur și din cauza incompetenței medicilor, la naştere i-a fost arsă retina. Cântăreaţa a povestit despre tot ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii.

”M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică”, a povestit Andrada Precup.

Tânăra în vârstă de 17 ani a mai participat, în urmă cu 5 ani, la Românii au Talent, de pe PRO TV. Adolescenta este din Slatina și studiază la Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”. Acolo o are ca profesoară pe celebra Dana Bartzer. Cu toate că Andrada s-a născut nevăzătoare, vrea să fie tratată ca un om normal, un concurent normal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: