Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Loredana Groza în finala X Factor. Fanii au rămas șocați

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Loredana Groza în finala X Factor. Fanii au rămas șocați

GALERIE FOTO (2) Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Loredana Groza

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Loredana Groza în finala X Factor. Vineri seara a avut loc finala X Factor, iar jurații au avut mari emoții, primind susținere din partea multor persoane, inclusiv din partea unor vedete. Printre acestea s-a numărat și Mihaela Rădulescu, care i-a transmis un mesaj special Loredanei Groza.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Loredana Groza în finala X Factor.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Loredana Groza. Seara trecută a avut loc finala emisiunii X Factor, iar emoțiile au fost foarte mari, atât din partea concurenților, cât și din partea juraților. Pentru a le fi alături, numeroase persoane le-au transmis mesaje de susținere celor patru jurați ai show-ului, iar printre acestea s-a numărat și Mihaela Rădulescu. Loredana Groza a fost susținută de colega sa de breaslă. Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj Loredanei Groza. Diva de la Monaco a susținut concurentul Loredanei Groza, iar gestul făcut de aceasta i-a șocat pe internauți, mai ales că cele două fac parte din trusturi diferite de televiziune.

Vineri seara, în timpul finalei X Factor, Mihalea Rădulescu a demonstrat că prietenia dintre ea și Loredana este una specială. Prezentatoarea de la PRO TVA a postat pe pagina sa de Instagram o forografie în care apare alături de Loredana Groza, în care îi îndemna pe fanii săi să-l susțină pe Adrian, concurentul artistei de la X Factor. Alături de poză, vedeta a adăugat și mesajul : „Mereu în echipa Lori – votează diseară Adrian”.

Totodată, pe lângă susținerea pentru Loredana, Diva de la Monaco a avut un mesaj și pentru foștii săi iubiți. Mai exact, pentru Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr. Concurenții show-ului au primit multe mesaje din partea telespectatorilor, dar și din partea unor vedete din showbiz-ul românesc. „Lore, am vrut să îți spun baftă pentru diseară. Sper să câștigi, iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de pe acolo, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului. Sunt câțiva foarte buni de pupat, știu eu sigur. Baftă, să fie cu mult X Factor!”, a fost mesajul Mihaelei Rădulescu.

Mesajul Mihaelei RĂdulescu pentru Loredana Groza

Adrian Petrache a fost la un pas să fie descalificat

Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură finala emisiunii X Factor. Ei bine, au avut unele surprize neplăcute în timpul emisiunii, iar concurentul Loredanei Groza a fost pe punctul de a fi descalificat. Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam a fost unul dintre finaliștii X Factor, acesta luptându-se pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, cu Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică Jr, Super 4, din echipa lui Florin Ristei și Sonia Mosca, din echipa Deliei. La un moment dat, fiecare au jucat cu un invitat special.

Adrian urma să urce pe scenă împreună cu unchiul său, Florin Salam, dar acesta nu a mai apărut. Ulterior, Florin Ristei l-a ajutat pe Adrian, acceptănd să cânte alături de el pe scenă. “Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă”, a declarat Loredana Groza.

După ce internauții l-au criticat pe Florin Salam pentru că și-a lăsat nepotul cu ochii în soare, un apropiat al acestuia a spus care a fost adevăratul motiv pentru care artistul nu a urcat pe scenă. ”Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat.Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile”, a declarat un apropiat de-ai lui Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: