Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Andreea are nouă ani și o singură dorință: „Vreau să mi-l aduci pe tati”. Scrisoarea emoționantă pe care i-a trimis-o lui Moș Crăciun

Andreea are nouă ani și o singură dorință: „Vreau să mi-l aduci pe tati”. Scrisoarea emoționantă pe care i-a trimis-o lui Moș Crăciun

GALERIE FOTO (2)

Andreea are nouă ani și jumătate și este un elev de excepție. Micuța i-a trimis o scrisoare lui Moș Crăciun, pentru care a avut o singură dorință: să fie, din nou, cu tatăl ei. Mesajul transmis de copilă a emoționat tot internetul.

Scrisoarea Andreei către Moș Crăciun

Nicoleta Ioniță este fondatorul asociației „Give and Help”, care face minuni în preajma sărbătorilor de iarnă. Aceasta adună scrisori către Moș Crăciun, din partea mai multor micuți greu încercați de soartă, fără posibilități sau cu situații dificile. Una dintre aceste situații este cazul unei fetițe de aproape 10 ani, Andreea. Copila i-a trimis o scrisoare emoționantă lui Moș Crăciun, în care i-a mărturisit singura ei dorință. Își dorește ca Moș Crăciun să-l aducă înapoi pe tatăl ei, iar în cazul în care nu poate, se mulțumește cu câteva dulciuri. Fetița își dorește să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia ei, însă dorința de a-l avea, din nou, pe tatăl ei este mai mare decât orice.

„Mă numesc Andreea și am nouă ani și jumătate. Mi-aș dori de Crăciun să mi-l aduci pe tati, dar știu că nu se poate. Nu știu ce îmi doresc, dar poate poți să-mi aduci câteva chestii și o surpriză”, se arată în scrisoarea făcută de Andreea.

Scrisoarea sfâșietoare a Aidei pentru Moș Crăciun

Aida are 13 ani și a emoționat o țară întreagă. Copila i-a scris lui Moș Crăciun o scrisoare de-a dreptul sfâșietoare. Fetița povestește că cea care a crescut-o e bunica ei, pe care o iubește enorm. De mamă și de tată nu mai știe nimic. Mama ei a plecat în străinătate să muncească, au mai ținut legătura un an, iar apoi s-ar fi făcut dispărută. Aida suferă enorm din cauza lipsei mamei ei, fapt pe care i l-a mărturisit și lui „Moș Crăciun” în scrisoare. Nu vrea cadouri, nu vrea jucării sau dulciuri, așa cum își dorește orice copil, ci vrea doar ca mama ei să o sune. Atât.

Vezi AICI scrisoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: