Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Bălan a dat totul din casă. Ce relație există, de fapt, între ea și mama copilului lui Victor Cornea

Andreea Bălan a dat totul din casă. Ce relație există, de fapt, între ea și mama copilului lui Victor Cornea

andreea balan si victor cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste, consolidându-și relația pe toate planurile. Cei doi se consideră suflete pereche și sunt încrezători că nimic nu îi va despărți.

Sportivul s-a integrat rapid în familia Andreei, iar legătura lui cu cele două fetițe ale artistei este una excelentă. De asemenea, și Andreea s-a apropiat de fiul lui Victor, Luca, dintr-o relație anterioară. Însă, ceea ce a atras curiozitatea fanilor este relația dintre cântăreață și fosta parteneră a lui Victor, Irina, mama lui Luca.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează o familie extinsă și fericită, fiecare dintre ei aducând laolaltă copiii din relații anterioare

Artista are două fetițe, Clara și Ella, din căsnicia cu George Burcea, în timp ce Victor are un băiețel, Luca, în vârstă de 11 ani. Deși între Andreea și tatăl fiicelor sale lucrurile nu mai sunt tocmai bune, cu fostele partenere ale lui Victor Cornea, lucrurile par să stea diferit.

În cadrul unei apariții recente la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a discutat deschis despre relația sa cu Victor și despre modul în care interacționează cu fiul acestuia și cu Irina, mama lui Luca. Andreea a mărturisit că relația dintre Victor și mama copilului său este una amiabilă și că la rândul ei, ea se înțelege foarte bine cu Irina. Cântăreața a avut doar cuvinte de apreciere pentru modul în care Irina îl crește pe Luca și a subliniat că se bucură de o atmosferă armonioasă când sunt cu toții împreună.

„Are un băiețel, Luca, care are 11 ani. Nu este băiețelul meu, este educat foarte frumos de mama lui, Irina și suntem o familie mare și când ne întâlnim toți e foarte frumos”, a declarat Andreea Bălan.

Cum gestionează Andreea și Victor viața de familie

Întrebările fanilor despre posibile planuri de mărire a familiei au fost dese, însă Andreea a clarificat că, atât ea, cât și Victor, sunt mulțumiți cu situația actuală. Deși formează un cuplu fericit și o familie mare, cei doi nu își mai doresc copii. Andreea a explicat că, având deja trei copii între ei, nu mai simt nevoia de a aduce pe lume un alt copil, mai ales având în vedere stilul de viață solicitant al lui Victor, care implică multe deplasări.

„Am stabilit că nu mai facem copii. El are deja un băiețel de 11 ani, eu am două fetițe. El mai are 10 ani cel puțin în care o să fie pe drumuri, plecat. Și atunci un copil nu își are rostul. Și nici eu nu îmi mai doresc. E greu să crești doi copii, nu e ușor. Costuri și așa.(…) Băiețelul lui, Luca, vine des la noi”, declara Andreea Bălan.

Andreea a mai menționat că, deși nu intenționează să mai aibă copii, Luca, fiul lui Victor, petrece des timp cu ei și se integrează perfect în noua lor dinamică familială. Artista a exprimat în mod deschis dificultățile pe care le implică creșterea a doi copii și cum planurile lor de viitor nu includ extinderea familiei.

O relație bazată pe înțelegere

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este una solidă, iar cei doi au găsit un echilibru care funcționează perfect pentru ambele părți. Integrarea copiilor din relațiile anterioare și buna relație cu fostele partenere demonstrează că o familie extinsă poate funcționa armonios atunci când există respect și înțelegere.

Deși Andreea Bălan a trecut printr-o separare dificilă de George Burcea, relația cu Victor Cornea și modul în care au reușit să își unească familiile este un exemplu de maturitate și empatie. Chiar dacă relația cu tatăl fiicelor sale este tensionată, cântăreața a reușit să construiască o legătură pozitivă cu Irina, mama lui Luca, demonstrând că este posibil să existe relații sănătoase chiar și în contexte complexe.

În concluzie, Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu fericit, iar relația lor este consolidată de armonia dintre copii și fostele lor relații. Andreea se înțelege bine cu Irina, iar acest lucru contribuie la echilibrul și fericirea familiei extinse pe care au creat-o. Faptul că au decis să nu mai aibă copii reflectă o maturitate în gândirea lor și o dorință de a se concentra pe creșterea celor trei copii pe care îi au deja.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: