Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a făcut primele declarații după a ieșit din spital: ”Îmi făcusem testamentul”

Andreea Bălan a făcut primele declarații după a ieșit din spital: ”Îmi făcusem testamentul”

Andreea Bălan, primele declarații după a ieșit din spital

Andreea Bălan a vorbit în exclusivitate despre problemele ei de sănătate. Artista a fost externată în urmă cu câteva zile și a simțit nevoia să-și liniștească fanii. 

Andreea Bălan, primele declarații după a ieșit din spital

Andreea Bălan a fost diagnosticată cu o afecțiune serioasă, după ce a ajuns de urgență la spital. Aceasta ar fi trebuit supusă la o intervenție chirurgicală complexă. Acum, Andreea este bine și a decis să vorbească pentru prima oară public despre felul în care se simte după perioada de suferință.

La început a crezut că durerile sale abdominale sunt din cauza unei simple indigestii. Cântăreața a neglijat stările de rău, iar afecțiunea s-a agravat. Abia la ceva timp de la declanșarea discomfortului, vedeta a decis să se ducă la spital pentru investigații amănunțite, potrivit spynews.ro.

”A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infectțe foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac sempicemie”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Cântăreața nu s-a operat

Andreea Bălan a avut mereu un înger păzitor lângă ea. Artista nu a avut nevoie de operații, abcesul începând să se retragă de la sine, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Potrivit vedetei, a luat un tratament puternic cu antibiotic și a scăpat cu bine de durerile cumplite, însă teama că sănătatea ei este într-un real pericol a dat-o complet peste cap.

”M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a spus Andreea Bălan după ce a ieșit din spital.

Cum se simte vedeta, după o săptămână de spitalizare

Andreea Bălan este cea mai ghinionistă artistă din România. Dacă la începutul carierei a avut probleme cu tatăl ei, în ultimul an a trecut printr-un divorț și a fost ținta problemelor de sănătate.

Întoarsă de la spital, artista a explicat să se simte bine acum, însă este speriată acum pentru sănătatea ei. A luat un tratament cu antibiotic, care a pus-o pe picioare într-o săptămână, însă vedeta are mai multă grijă acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: