Redactia.ro
Home » Monden » După zile întregi de chin, Andreea Bălan a fost externată. Ce mesaj le-a transmis fanilor

După zile întregi de chin, Andreea Bălan a fost externată. Ce mesaj le-a transmis fanilor

GALERIE FOTO (3) După zile întregi de chin, Andreea Bălan a fost externată

Andreea Bălan a fost externată, după ce la început de săptămână a ajuns de urgență la spital acuzând dureri abdominale grave. Ulterior, medicii au descoperit că artista avea un abces abdominal, motiv pentru care au decis să o opereze.

După zile întregi de chin, Andreea Bălan a fost externată. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Andreea Bălan a fost externată după șase zile de chin și mai ales de dor, după ce a stat departe de fetițele sale. În prezent, artista se simte bine și abia așteaptă să ajungă acasă. Între timp, vedeta le-a transmis un mesaj fanilor săi pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva momente, Andreea a scris pe Instagram că va fi externată și va ajunge acasă, alături de fiicele sale, Ella și Clara. „După 6 zile, azi plec acasă. Vă pup și vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm!” a scris Andreea Bălan, pe Instagramul său.

Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală

Andreea a fost nevoită să treacă prin momente dificile după ce medicii i-au descoperit un abces abdominal. Artista a declarat subtil că a fost susținută de mama sa și de actualul său iubit, Tiberiu Argint. “M-am internat în spital luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a scris vedeta pe două dintre imaginile publicate pe Instagram Stories.

În urmă cu câteva zile, tatăl artistei i-a transmis multă sănătate și să se întoarcă sănătoasă lângă fetițele ei. De asemenea, fostul soț al acesteia, George Burcea a declarat la un moment dat că știe de situația Andreei, și că-i dorește să se facă bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: