Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a întrerupt spectacolul lui Nelu Cortea de la Sala Palatului. Ce replică i-a dat în văzul tuturor

Andreea Bălan a întrerupt spectacolul lui Nelu Cortea de la Sala Palatului. Ce replică i-a dat în văzul tuturor

andreea balan si nelu cortea

America Express se apropie de final pentru telespectatori. Emisiunea a fost filmată cu câteva luni bune în urmă, așadar concurenții au revenit în România, unde se ocupă cu treburile lor de zi cu zi. Așa se face că Nelu Cortea a susținut un număr de stand up la Sala Palatului, iar în public s-a aflat și rivala sa, Andreea Bălan.

Andreea Bălan, în sală la spectacolul de stand up al lui Nelu Cortea

Nelu Cortea și Andreea Bălan s-au numărat între concurenții emisiunii America Express. Revenit în România, comediantul a susținut un număr de stand up la Sala Palatului, însă seara a luat o turnură neplăcută atunci când a aflat, într-un mod neașteptat, că în public se afla și rivala sa Andreea Bălan.

@andreeabalan Maica Stareta a venit sa-si vada supusii la #SalaPalatului 😂🙌🏻 Le-am traumatizat pana si glumele 😂 @Bordea @Nelu Cortea Ioan Mih ♬ original sound – Andreea Balan

Nelu Cortea a glumit pe seama zvonurilor conform cărora Andreea Bălan ar fi trișat la emisiunea difuzată de PRO TV, însă nu și-a putut continua replicile acide pentru că a fost întrerupt de replica tranșantă a Andreei: „Nu-i adevărat!”, a spus aceasta vizibil deranjată. Remarcând că Andreea este în sală, Nelu a renunțat rapid la glumele pe seama fostei colege de competiție și a schimbat cât de repede a putut subiectul. „Bun, mai aveam niște glume despre Andreea Bălan, dar având în vedere că e aici…”, a spus Nelu Cortea.

Andreea a postat pe contul personal de Tik-Tok un filmuleț de la show-ul pe care l-a făcut colegul lui Cătălin Bordea, spunând că a mers la spectacol pentru a-și vedea supusul. „Maica Stareță a venit să își vadă supușii la Sala Palatului. Le-am traumatizat până și glumele”, a fost descrierea pe care a adăugat-o Andreea Bălan.

Telespectatorii America Express au fost deranjați de atitudinea avută de Andreea în timpul competiției

Ediția din data de 22 martie i-a revoltat pe telespectatori. Mulți dintre ei sunt de părere că multe dintre probe au fost aranjate și că regizate, așadar câștigătorii nu vor fi cei care merită, ci acea echipă pe care producătorii emimsiunii au dorit-o câștigătoare.

Fanii au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a emisiunii și și-au exprimat nemulțumirea. Ei sunt de părere că echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan este favorizată. În plus, Andreea Bălan a fost acuzată de mulți de faptul că ar da dovadă de lipsă de corectitudine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: