Redactia.ro
Home » TV » Andreea Bălan are din nou probleme de sănătate!

Andreea Bălan are din nou probleme de sănătate!

Andreea Bălan are din nou probleme de sănătate!

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte la începutul lunii martie, când a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. După trei operații, artista s-a recuperat, iar acum are noi probleme de sănătate.

La trei luni de când a devenit mama a doua oară, Andreea are noi probleme de sănătate. Ea a mărturisit în platoul emisiunii Xtra Night Show că simte niște furnicături la nivelul degetelor de la mâini.

„Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă.”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Citește și: Andreea Bălan, traumatizată de spital

Andreea Bălan a dezvăluit că botezul Clarei va avea loc în septembrie

După problemele avute, ea şi-a reluat activitatea şi recunoaște că cel mai bine se simte pe scenă și îi este foarte greu să stea acasă fără să fie activa. Scena o împlineşte şi vorbeşte despre cariera ei extrem de frumos, de fiecare dată. Pentru că este dedicată muzicii şi dansului, dar îşi iubeşte enorm şi familia, încearcă să le împace pe amândouă. Mai mult, ea și-a lansat un nou videoclip pentru piesa „Paradis’ și pe 11 iunie va susține un concert la Arenele Romane.

„Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 12 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc.

Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni. A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită. Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a dezvăluit și când va avea loc botezul micuței Clarei. Pentru că vrea să fie ceva gandios, artista și soțul ei au decis să-l facă abia în luna septembrie, când fetița va avea șase luni.

Citește și: Andreea Bălan, o soție fericită. Din ce face bani soțul ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: