Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan are un nou iubit? Cum a fost surprinsă artista

Andreea Bălan are un nou iubit? Cum a fost surprinsă artista

GALERIE FOTO (5) Andreea Bălan are un nou iubit

Andreea Bălan are un nou iubit? Doar ce s-a despărțit de fostul iubit, Tiberiu Argint și se pare că și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat. Cel puțin asta lasă de înțeles colega Andreei Bălan, Alina Pușcău. Modelul a dat-o de gol pe cântăreață!

Andreea Bălan are un nou iubit? Cum a fost surprinsă artista

Andreea Bălan are un nou iubit? Pe plan profesional are un succes imens, dar în ceea ce privește viața amoroasă, Andreea Bălan pare că nu are deloc noroc. După mariajul eșuat cu George Burcea, artista și-a încercat norocul în relația cu Tiberiu Argint. Se pare că povestea de iubire nu a durat mult, iar cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Ei bine, se pare că Andreea Bălan s-a îndrăgostit de altcineva, iar vestea a fost dată chiar de Alina Pușcău.

Artista a fost surprinsă zâmbind la telefon, cel mai probabil vorbind cu o persoană misterioasă. Alina a postat ulterior imaginea pe rețelele de socializare. În dreptul imaginii, modelul internațional s-a întrebat oare cu cine vorbește blondina, având în vedere că este acapată complet de telefonul mobil. Pentru moment, nu se știe cine este persoana misterioasă cu care jumătatea trupei Andre vorbea.

Cântăreața a răspuns la această imagine, lămurindu-i pe internauți. Sau poate nu. Aceasta a scris cuvântuș ”cu” + o inimă roșie, iar acest lucru denotă faptul că este din nou îndrăgostită, sau că s-a împăcat cu fostul iubit, Tiberiu Argint.

Imaginea postat de Alina Puscau

Andreea Bălan, dezamăgită în dragoste

Andreea Bălan a fost implicată în mai multe relații care nu au funcționat, iar una s-a terminat printr-un divorț. Anul trecut, Andreea Bălan și George Burcea anunțau că se despart după doar câteva luni de la căsătorie. Cei doi și-au găsit repede fericirea în brațele altor persoane. Înainte de a avea o relație cu George Burcea, artista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Povestea de dragoste dintre cei doi a venit după relația de 9 ani pe care a avut-o cu Keo. Cei doi s-au despărțit în 2-14, după ce compozitorul a înșelat-o cu Misty, alături de care are și o fiică.

De asemenea, Andreea Bălan a format un cuplu și cu Teo Păcurar. Cei doi s-au logodit în 2005, cei doi tatuându-și câte un inel de logodnă pe degetele inelare. Din păcate, iubirea s-a stins repede, iar motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și artista să se mute în Bistrița, lucru pe care blondina nu l-a acceptat.

Andreea si Teo Pacurar
Andreea Balan si Keo
Andreea si iubitul american

Vedeta a vorbit într-un interviu despre cât de greu e rolul de mamă singură, cu doi copii. „Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc. O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a spus Andreea Bălan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: