Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, criticată dur de internauți. Ce au observat fanii în ultima imagine postată de artistă

Andreea Bălan, criticată dur de internauți. Ce au observat fanii în ultima imagine postată de artistă

GALERIE FOTO (4) Andreea Bălan, criticată dur de internauți.

Andreea Bălan, criticată dur de internauți. Artista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar recent a împlinit un an de relație cu Tiberiu Argint. Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare o imagine care nu a fost pe placul internauților. De ce a fost criticată artista?

Andreea Bălan, criticată dur de internauți. Ce au observat fanii în ultima imagine postată de artistă

Andreea Bălan, criticată dur de internauți. Blondina a trecut prin momente dificile după ce a divorțat de tatăl copiilor săi, George Burcea. Cei doi au divorțat după câteva luni de la nuntă, spre surprinderea tuturor. După câteva luni, Andreea Bălan  și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, alături de care se simte foarte bine. Vedeta evită să se afișeze cu noul său iubit, fiind foarte discretă cu relația sa amoroasă. Recent, Andreea Bălan a mers în vacanță, bifând mai multe destinații alături de iubitul ei. În urmă cu câteva săptămâni a fost în Grecia, postând mai multe imagini. Fanii au observat un detaliu care i-au deteriminat să-i critice.

Într-una dintre imagini se observă cum blondina și-a decupat iubitul din imagine, iar gestul a fost criticat de câteva persoane care nu au înțeles de ce Andreea își ascunde iubitul. „Cine este cel care te ține de mână”, „Pe prost nu îl pui în poză?„, au fost câteva dintre comentariile internauților. Blondina nu a reacționat, ba chiar a decis să le șteargă comentariile răutăcioșilor.

Andreea Balan, criticata de internauti

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație, iar cu această ocazie au mers într-o vacanță în Dubai. Artista le-a spus fanilor, chiar de pe aeroport, că este foarte fericită, mai ales că nu mai fusese niciodată în Dubai. ”Vă pup drăgălașilor, plec în vacanță, o mică vacanță. Vă țin la curent cu destinația. Merg în această țară pentru prima oară și sunt foarte fericită.”, a spus Andreea Bălan.Cu toate că nu au postat imagini împreună, Andreea și Tiberiu au publicat imagini din aceeași locație. Cu toate astea, artista se declară liniștită, mărturisind că preferă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.  ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan nu mai poate face copii

Andreea Bălan are două fetițe minunate cu actorul George Burcea. Când a adus pe lume cea de-a două fetiță, artista a avut probleme grave de sănătate, fiind chiar la un pas de moarte. Apropiații artistei au declarat că Andreea Bălan nu mai poate face copii, fiind extrem de tristă. „Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică.Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. ”, a spus un apropiat al cuplului.

Într-un interviu, vedeta a dat de înțeles că s-a gândit să apeleze la o mamă surogat, dar legile din România nu permit acest lucru. „Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta.”, a spus Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: