Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, criticată dur, la ultima postare a lui George Burcea. Fanii actorului au comparat-o cu Viviana Sposub

Andreea Bălan, criticată dur, la ultima postare a lui George Burcea. Fanii actorului au comparat-o cu Viviana Sposub

Andreea Bălan, criticata de fani

Ultima postare a lui George Burcea de pe Instagram, cu Viviana Sposub, a stârnit un val de critici la adresa fostei lui soții, Andreea Bălan. Mulți dintre internauți au comparat-o într-un mod negativ pe artistă cu frumoasa brunetă.

Andreea Bălan, criticată dur de fani, la ultima postare a lui George Burcea. Au comparat-o cu Viviana Sposub

Andreea Bălan a fost criticată de fanii fostului soț, la ultima postare a acestuia, în care a apare Viviana Sposub cu bunica lui. Internauții o consideră pe frumoasa brunetă mai potrivită pentru George Burcea, decât Andreea Bălan, informează wowbiz.ro.

Zilele acestea, George Burcea și Viviana Sposub au mers acasă, în Botoșani, și au imortalizat momentele frumoase. De exemplu, Viviana Sposub s-a fotografiat lângă bunica partenerului ei, îmbrățișând-o, lângă sobă, iar fanii au venit imediat cu reacții de apreciere. Unul dintre ei a spus că Andreea Bălan nu s-a fotografiat niciodată astfel alături de familia lui George Burcea, deoarece era ”țanțoșă”.

”Cu ”exa” nu țin minte să fi avut așa poze frumoase de familie. Asta e adevărată femeie” a scris un internaut.

George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț.

Cum s-au cunoscut George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la emisiunea „Ferma, orășeni vs. săteni”. George Burcea nu o cunoștea pe Viviana Sposub în momentul când a întâlnit-o.

”Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub pentru VIVA!

Andreea Bălan, relație cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan este de câteva luni împreună cu Tiberiu Argint, alături de care se simte împlinită, spunea ea într-un interviu.

Image result for andreea balan si tiberiu argint

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: