Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, din nou mireasă. Artista este decisă să se căsătorească a doua oară

Andreea Bălan, din nou mireasă. Artista este decisă să se căsătorească a doua oară

GALERIE FOTO (4) Andreea Bălan, din nou mireasă.

Andreea Bălan, din nou mireasă. Artista a făcut declarații surprinzătiare despre relația cu iubitul ei, Tiberiu Argint. Andreea Bălan este dispusă să îmbrace din nou, rochia de mireasă. Mai mult, vedeta își dorește o nouă căsnicie și să fie fericită alături de partenerul său.

Andreea Bălan, din nou mireasă. Artista este decisă să se căsătorească a doua oară

Andreea Bălan, din nou mireasă. Anul trecut, Andreea Bălan a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a decis să divorțeze de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Despărțirea de actor i-a produs o suferință imensă Andreei Bălan, dar pe parcurs, vedeta și-a găsit puterea să meargă mai departe. Astfel, la câteva luni de la despărțirea de Burcea, jumătatea trupei Andre și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint.

Întrebată despre noua sa relație, Andreea a preferat să nu vorbească prea mult despre acest subiect, menționând că își dorește să-și țină relația departe de ochii lumii. Și așa s-a și întâmplat, pentru că cei doi nu s-au afișat niciodată împreună. Recent, vedeta a vorbit despre posibilitatea de a deveni mireasă din nou, iar declarațiile sale sunt uluitoare.

Conform acesteia, este dispusă să facă din nou, pasul cel mare, pentru că își dorește o căsnicie nouă, și cel mai important, să fie fericită. ”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

Andreea și Tiberiu se înțeleg foarte bine și se sprijină reciproc, dar cu toate astea, nu locuiesc împreună. Potrivit celor din anturajul vedetei, Andreea așteaptă să se finalizeze divorțul de George Burce,a după care va face pasul important. Mai ales că fetițele sale, Clara și Maya trebuie pregătite înainte să aibă loc o schimbare în familie.

Ce relație are Andreea Bălan cu tatăl său, Săndel Bălan

Andreea Bălan a decis să-și ierte tatăl, compozitorul trupei Andre. Cei doi au fost certați multă vreme, dar relația lor a devenit mai bună. Andreea a recunoscut într-o emisiune că în prezent, se înțelege foarte bine cu tatăl său. „Cu tata mă înțeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă de la 18 ani. Nu am avut nimic de împărțit. Îl iubesc foarte mult, și fără ajutorul lui astăzi nu aș fi fost ceea ce sunt. Când am avut probleme de sănătate, a afost și tata alături d emine, și la botez și la toate evenimentele majore din viața mea”, a declarat Andeea Bălan.

După separarea de Andreea Antonescu, blondina a pornit pe propriul drum, iar după ce l-a cunoscut pe George Burcea, s-a căsătorit cu el și dat naștere la două fetițe absolut minunate. Reamintim că la a doua naștere, Andreea a fost la un pas de moarte, după ce inima i s-a oprit pentru câteva secunde. Din fericire, medicii au reușit să o readucă la viață, iar recuperarea a fost dificilă. Acum, Andreea se bucură de fiicele sale și de această perioadă, pentru a-și pentru mai mult timp cu ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: