Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de un scandal în parcare! De la ce a pornit cearta

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de un scandal în parcare! De la ce a pornit cearta

GALERIE FOTO (4) Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de un scandal în parcare! De la ce a pornit cearta

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint pare să scărțăie! Cei doi au fost surprinși certându-se în parcarea emisiunii unde e jurat cântăreața!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de un scandal în parcare

Zilele trecute, Andreea Bălan a fost surprinsă într-o ipostază destul de rară. Cântăreața a fost filmată de paparazzi în timp ce se certa cu iubitul ei Tiberiu Argint în parcarea emisiunii Te cunosc de undeva. Deși nu-i stă în fire să facă scene în public, de data aceasta vedeta nu s-a mai putut abține.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au deja o relație de 10 luni, iar lucrurile păreau să meargă foarte bine între ei. Comentariile pe rețelele de socializare și vacanțele împreună au fost cele care au adus la suprafață dragostea puternică pe care și-o poartă. Acum însă, se pare că cei doi au parte de certuri serioase.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de un scandal în parcare! De la ce a pornit cearta

Artista și iubitul ei au fost surprinși de curând de paparazzi de la wowbiz.ro în timp ce se certau în mașina cântăreței. Gesturile, mimica și tonul, toate evidente, dezvăluind că cei doi aveau ceva serios de împărțit.

Cei doi au stat mult timp în mașină, certându-se și gesticulând agresiv, până când și-au dat seama că sunt într-un spațiu public și pot fi văzuți. Tiberiu Argint ajunsese acolo doar pentru a o lua pe Andreea Bălan de la emisiunea la care este jurat și pentru a merge, împreună, la un restaurant.Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de un scandal în parcare! De la ce a pornit cearta

Care este motivul care a dus la ceartă

Un apropiat al celor doi a declarat că motivul pentru care cei doi au avut disputa în mașină ar fi legat de renovarea casei, iar atât Tiberiu cât și Andreea au viziuni diferite despre cum să facă lucrurile.

”Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă. Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, un apropiat de-al celor doi.

De asemenea, sursa a mai dezvăluit că pentru prima dată în viața ei, Andreea Bălan a cedat unei dispute, semn că ține foarte mult la relația cu Tiberiu.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de un scandal în parcare! De la ce a pornit cearta

”Tiberiu și Andreea sunt, amândoi, încăpățânați, dar comunică bine. De data aceasta, Tiberiu a reușit să o convingă pe Andreea că varianta lui este cea bună și ea a acceptat să îi dea mână liberă când vine vorba de amenajarea interiorului. Acum chiar abia așteaptă să termine Tiberiu ce avea de gând să facă în casa ei, dar durează câteva luni… Iar asta, ca să fim sinceri, înseamnă foarte mult în relația pe care o are Andreea cu el, e clar că și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea. Iar ea asta vrea de la un bărbat, să aibă de învăța de la el, să îl admire”, a mai spus sursa pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: