Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit? Cum s-au dat de gol cei doi

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit? Cum s-au dat de gol cei doi

GALERIE FOTO (6) Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit? Dacă în urmă cu câteva săptâmâni își făceau declarații de dragoste în mediul online, se pare că acum sunt probleme în paradis.  În plină pandemie de coronavirus, artista a decis să-i serbeze ziua de naștere a fiicei sale Clara, care a împlinit doi ani. Cu toate astea, iubitul cântăreței nu a fost prezent la marele eveniment.Ce se întâmplă cu relație celor doi?

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit? Cum s-au dat de gol cei doi

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit? Andreea Bălan a reușit să treacă peste divorțul de fostul soț și și-a găsit liniștea în brațele afaceristului Tiberiu Argint. Deși sunt împreună de câteva luni, cei doi păreau a fi foarte fericiți unul lângă celălalt, ori de câte ori erau surprinși în public. Ei bine, se pare că există probleme în relația acestora. Deși suntem în plină pandemie de coronavirus, artista i-a organiza fiicei sale mai mici, Clara, o mică petrecere, cu ocazia zilei de naștere. Cu toate că a fost un eveniment restrâns și au participat doar persoanele apropiate, iubitul Andreei Bălan, nu a participat la ziua micuței. Acest lucru le-a dat de bănuit internauților, ba mai mult, unii s-au gândit și la o posibilă despărțire. Astfel, zeci de mesaje au fost postate în meidul online cu privire la acest subiect, dat cântăreața nu a avut nicio reacție.

Mai mult, fanii artistei nu au trecut vederea nici lipsa lui George Burcea, tatăl celor două fetițe. „Tatăl?”, „Daca nu apare în poze inseamnă ca nu a fost”, „Să-i organizeze și el petrece separat dacă e în stare”, „ Tatal bineînțeles ca nu este prezent acolo, nu stie sa isi ia rolul de tata in serios!”, au fost câteva dintre comentariile postate pe contul artistei de Instagram. Însă, actorul a postat o imagine pe rețelele de socializare cu fiica sa, Clara împreună cu un mesaj. “Astăzi am doi ani de Clărița Scăritza #birthdaygirl” este mesajul transmis de George Burcea pe contul său de Instagram.

Imagine postata de George Burcea de ziua fiicei sale

Cine este Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan?

Anul trecut, la scurt timp după ce a anunțat că divorțează de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan s-a afișat cu un alt bărbat, cu care are o relație de mai multe luni. Tiberiu Argint este actualul iubit al artistei, dar cu care a decis să aibă o relație ascunsă de ochii presei. Tânărul este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1, iar spre deosebire de sora sa, acesta a fost atras de arhitectură. Așadar, a absolvit cursurile Universității de Arhitectură din București și are o afacere în domeniul designului de interior.

Invitată într-o emisiunea tv, artista a vorbit despre noua sa relație, declarându-se în această perioadă o persoană liniștită și fericită. ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: