Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații de dragoste în mediul online. Ce i-a transmis iubitul artistei de Dragobete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații de dragoste în mediul online. Ce i-a transmis iubitul artistei de Dragobete

GALERIE FOTO (3) Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații de dragoste în mediul online. Andreea Bălan a reușit să treacă cu bine peste divorțul de George Burcea, aceasta găsindu-și liniștea și fericirea în brațele noului său iubit, Tiberiu Argint. Se poate vedea că artista radiază de fericire când este alături de ei, iar întotdeauna este cu zâmbetul pe buze. Ei bine, nici în luna iubirii, Andreea nu s-a abținut din a-i mărturisi iubitului ei cât de multe îl iubește. Mai mult, nici Tiberiu nu s-a lăsat mai prejos și i-a trimis un mesaj emoționant iubitei sale, chiar în mediul online.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații de dragoste în mediul online. Ce i-a transmis iubitul artistei de Dragobete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații de dragoste în mediul online. Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Deși anul trecut a divorțat de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, artista a reușit să-și găsească sufletul pereche. Andreea Bălna iubește din nou, iar norocul se știe deja că este Tiberiu Argint. Blondina a fost foarte fericită de ziua de Dragobete, aceasta primind un buchet de trandafiri roz, pe care l-a fotografiat și l-a urcat imediat pe rețelele de socializare pentru a împărtășii cu fanii ei, bucuria pe care o simte în această perioadă. Alături de imagine, artista a postat și următorul mesaj: „Azi sărbătoresc iubirea de Dragobete, această sărbătoare românească cu rădăcini în tradițiile dacice ❤️ La mulți ani, dragilor! Multă iubire și înțelepciune! Voi cum sărbătoriți azi?”. La scurt timp, printre comentariile la postarea vedetei, s-a numărat și cel lăsat de Tiberiu Argint. Acesta i-a promis iubitei sale că vor sărbători atunci când el se va întoarce și i-a făcut o declarație de dragoste.  :„Sărbătorim când ma întorc 😘 love ya! (n.r.- te iubesc)’. Evident, Andreea i-a răspuns imediat la mesaj iubitului ei.  : „Și eu! ”.

Evident, schimbul de declarații de dragoste dintre cei doi a fost pe placul susținătorilor vedetei, deoarece aceștia au apăsat butonul Like și au lăsat comentarii în care îi transmit artistei că se bucură pentru ea. ă: „Ai fericirea în ochi, mă bucur că, în sfârșit, ești iubită și împlinită pe toate planurile! La mulți ani!” Iar o altă persoană i-a scris: „Bine faci, suflețel! ❤️ Mă bucur tare, tare pentru tot ce este frumos în viața ta!

Andreea Bălan, despre relația cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan s-a despărțit de tatăl copiilor ei, dar a reușit să își regăsească fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Cu toate astea, vedeta nu este pregătită să se mute împreună cu acesta, dar artista prețuiește fiecare moment petrecut alături de el. Andreea și-a schimbat viziunea despre viața de cuplu, așteptând să divorțeze de George Burcea pentru a putea trăi liniștită în aceeași casă cu Tiberiu Argint. ”Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau ca această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai sustinere, un sprijin”, a declarat cântăreața despre relația cu Tiberiu Argint.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: