Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu! Artistele au povestit tot

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu! Artistele au povestit tot

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu! Artistele au povestit tot

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut dezvăluiri despre relația lor din trecut, spunând picanterii despre relațiile pe care le-au avut. Cele două artiste au mărturisit că s-au sărutat amândouă cu Liviu Vârciu. 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt unele dintre cele mai apropiate vedete din showbiz-ul românesc. Relația lor depășește două decenii, trecând de la pragul de prietenie la cel de familie, atunci când Andreea Bălan a devenit nașa fiicei Andreei Antonescu. Cele două au cântat și o fac și acum, după atâția ani, în trupa Andree, care le-a consacrat ca artiste.

Cele două nu au avut o relație bună tot timpul, acestea certându-se foarte mult și fiind invidioase una pe cealaltă mult timp, până au reușit să discute despre lucrurile care se întâmplă între ele. În cel mai recent vlog postat de Andreea Bălan, aceasta a povestit momentele grele prin care au trecut cele două prietene, dar și picanterii despre viața lor.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu! Pe lângă confesiunile despre relația dintre ele, cel mai fierbinte subiect a fost acela că ambele au sărutat același bărbat. Ce face această poveste interesantă este faptul că bărbatul este unul cunoscut în showbiz.

”Cum îl chema, spune!”, i-a cerut Andreea Bălan Andreei Antonescu când a fost vorba de bărbatul pe care l-au sărutat amândouă. Iar apoi, ca din senin, s-a apucat să fredoneze melodia trupei LA, cea care l-a făcut celebru pe Liviu Vârciu: ”Ochii tăi”. Ușor confuză și nu tocmai convingătoare, Andreea Antonescu a replicat: ”Nu ăla, altul…”.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu! Artistele au povestit tot

”Ba da, că ne-am pupat amândouă cu el!”, a insistat Andreea Bălan, aducând și precizări suplimentare. ”Te-ai pupat, dar nu ți-a plăcut? Eu m-am pupat și mi-a plăcut”, spunea Andreea Bălan, într-o formă de zile mari, iar Andreea Antonescu, dând din colț în colț, s-a apucat să explice.

”La mine era pe principiul că eu nu știam să înot. M-a luat în piscină pentru că eu nu puteam să intru altfel și atunci fiind acolo a fost un pupat din-ăla… ”, explica Andreea Antonescu spre amuzamentul colegei sale de trupă care a pus-o, râzând, la punct: ”Eram de față când a pupat-o!”.

Cele două artiste au fost invidioase una pe cealaltă

Fiind tot timpul împreună, cele două artiste s-au lăsat uneori influențate de oamenii din jurul lor și mai ales de frustrările acumulate, astfel că au ajuns să fie geloase una pe cealaltă. Tot în ultimul vlog postat de Andreea Bălan, acestea au povestit motivele pentru care nu au fost chiar cele mai bune prietene una pentru cealaltă.

”Am fost geloasă atunci când eram în Andre… Eram geloasă pentru că tu aveai sânii mai mari. Acum nu mai sunt geloasă, mi-a venit mintea la cap. Dar când eram mică, eram mititică, eu nu aveam sâni dezvoltați… Și tu aveai ditamai…”, a recunoscut Andreea Bălan.

”Ne-am certat ca.. între fete.(…) Nu am vorbit cu ea… de fete ce suntem… A fost tot ceva legat de Andre, un alt mod de a ne prezenta și… Am considerat că nu ne-ar pune în valoare, iar de aici s-a iscat o neînțelegere, de aici orgoliile noastre… Am scos gheruțele… Dar, Slavă Domnului… Iar lucrurile au mers în direcția bună, iar noi suntem, azi, împreună și vom merge împreună cât timp publicul o va vrea.(…) Eu și Andreea nu mai vorbisem de o perioadă lungă de timp, de doi ani, și odată cu incidentul prin care a trecut Andreea (problemele de la nașterea celei de-a doua fetițe, n. red.), imediat ce informația a ajuns la mine, am realizat ce înseamnă viața, că nu trebuie să fim aspri unii cu ceilalți…”, povestește Andreea Antonescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu! Greutățile le-au adus înapoi și acum sunt nedespățite și se înțeleg mai bine ca niciodată!

“Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!!”, explica, anul trecut, într-o emisiune, Andreea Antonescu despre Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: