Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, încă o lovitură dură! Oana Zăvoranu a desființat-o pe artistă

Andreea Bălan, încă o lovitură dură! Oana Zăvoranu a desființat-o pe artistă

Oana Zăvoranu continuă seria de atacuri dure la vedetele din showbiz-ul autohton. Vedeta spune lucrurilor pe nume față de acestea și pare că vrea să desființeze cu orice preț, toate numele celebre. Dacă ultima oară a criticat-o pe Anda Adam pentru…”pectorali”, de această dată, în atenția ei este Andreea Bălan.

Oana Zăvoranu a criticat-o pe Andreea Bălan

Oana Zăvoranu este decisă să desființeze toate vedetele din showbiz-ul autohton. Ultima oară a criticat-o pe Anda Adam pentru ”pectoralii” săi, iar acum atenția ei s-a îndreptat către o altă artistă: Andreea Bălan. Mai exact, actrița o condamnă pentru promovarea anumitor produse, informează cancan.ro

Concret, un fan  i-a adus la cunoștință Oanei Zăvoranu faptul că Andreaa Bălan face reclamă pe Instagram la un produs farmaceutic, mai exact, niște dropsuri. ”Marea cântăreață, reclamă la dropsuri de supt! Nu mai pot cu astea, nu mai fac o poză fără să îți bage ceva pe gât. Dacă mă doare în gât mă duc la farmacie, nu mă uit să văd pentru ce e plătită Andreea Bălan să iau și eu”, a spus unul dintre fanii Oanei Zăvoranu.

”Querida” nu a stat mult pe gânduri și a trecut de îndată la atac. Ea a aprobat spusele urmăritorului care i-a trimis fotografia cu Andreea Bălan. ”Și ea în trend… cu dropsuri de supt…adevărate vedete mon cher”, a scris Oana Zăvoranu.

Pe cine a mai atacat Oana Zăvoranu

Andreea Bălan nu este singura care a intrat în gura Oanei Zăvoranu. Au mai fos și alte nume precum Oana Roman, Adelina Pestrițu, aceasta din urmă fiins aspru ”jurizată„ de Querida. Oana Zăvoranu a dat de înțeles că Adelina nu este credibilă prin promovările sale.

”Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE. Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA? Nu poți să faci zilnic reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN. Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclama tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă?  Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8.000 de lei. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față?

Ma esti nebun? pai asta si-ar impacheta și c****** sa il refoloseasca, daramite sa va dea voua ceva. EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PEESONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai in masura sa matur pe jos cu toate circaresele astea ieftine, (imi cer scuze ca nu vreau sa duc in derizoriu profesia de circar care este una pe care o respect enorm), dar aici in contextul asta se potriveste cel mai bine la modul figurat, firesc…Lasati-o pe aceasta circareasa pestrita sa se oglindeasca singura in dressingul ei kitchos si voi fiti fete destepte”” , a fost mesajul postat de Oana pe Instagram, la adresa Adelinei Pestrițu.

Iar astea nu sunt singurele cuvinte dure. Oana Zăvoranu a mai spus despre fosta soție a lui Livi Vârciu că nu știe să vorbească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: