Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu o desființează pe Anda Adam: ”Ce ai între pectoralii ăia?”

Oana Zăvoranu o desființează pe Anda Adam: ”Ce ai între pectoralii ăia?”

Oana Zăvoranu, despre despărțirea dintre Pepe și Raluca

Oana Zăvoranu continuă atacurile la vedetele din showbiz-ul autohton. Nume precum, Oana Roman, Andra, Adelina Pestrițu sau Raluca Pastramă sunt printre cele pe care vedeta le-a criticat. De data aceasta, vedeta a desființat-o în mod public pe Anda Andam.

”Querida”, atac la adresa Andei Adam

Oana Zăvoranu este mai înverșunată față de vedetele din România. Nimeni pare că nu scapă de criticile și ironiile ei. De data aceasta, a luat-o în vizor pe Anda Adam, potrivit cancan.

Oana Zăvoranu a fost întrebată de unul dintre fani ce părere are despre Anda Adam, iar actrița a avunt un răspuns uimitor. A ironizat-o pe artistă pentru ….pectorali

”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, cane e frică, femeia bărbat bine.”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory. Pe lângă asta, Oana o critică pe Anda Adam și pentru efectele cu photoshop pe care aceasta le folosește pentru a arăta mai bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii., a mai adăugat Oana Zăvoranu.

Anda Adam spune tot despre mariaj și zvonurile de divorț. ”Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului”

Oana Zăvoranu, atac la adresa Adelinei Pestrițu

În ultima vreme, Oana Zăvoranu și-a îndreptat atenția și către influencerițele din mediul online care se ocupă cu promovarea anumior produse. Din punctul său de vedere, acestea nu reprezintă credibilitate.

Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE. Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA? Nu poți să faci zilnic reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN. Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclama tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă?  Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8.000 de lei. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față?

Ma esti nebun? pai asta si-ar impacheta și c****** sa il refoloseasca, daramite sa va dea voua ceva. EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PEESONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai in masura sa matur pe jos cu toate circaresele astea ieftine, (imi cer scuze ca nu vreau sa duc in derizoriu profesia de circar care este una pe care o respect enorm), dar aici in contextul asta se potriveste cel mai bine la modul figurat, firesc…Lasati-o pe aceasta circareasa pestrita sa se oglindeasca singura in dressingul ei kitchos si voi fiti fete destepte”” , a fost mesajul postat de Oana pe Instagram, la adresa Adelinei Pestrițu.

Totodată, întrebată de fani de ce a ales să vorbească despre Adelina Pestrițu, Oana Zăvoranu a spus că nu crede în spusele fostei soții a lui Vârciu. De asemenea, a acuzat-o că nu știe să vorbească.

”Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia? Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?..Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: