Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă bolidul cu care Anda Adam s-a făcut de râs, pe internet! BMW-ul i8 al cântăreţei a devenit motiv de băşcălie

Cât costă bolidul cu care Anda Adam s-a făcut de râs, pe internet! BMW-ul i8 al cântăreţei a devenit motiv de băşcălie

GALERIE FOTO (2) Anda Adam

Anda Adam este acum în mijlocul unui scandal, după ce a fost fotografiată când a parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Mașina cu care a făcut acest lucru a devenit faimoasă, așa că mulți se întreabă cât costă, de fapt, bolidul de lux cu care artista a încălcat legea.

Anda Adam, replică după ce a fost pusă la zid

Anda Adam a fost aspru criticată după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap, cu bolidul ei de lux. Aceasta a avut imediat o replică pentru fapta sa și a argumentat că a parcat așa timp de cinci minute, ca să îi ia fetiței ei o felie de tort.

“După cum se vede și în poză, în acea zona mai erau cel puțîn 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat așa fix 5 min cât am urcat să iau o felie de tort copilului. Copilul era in dreapta spate, motiv pt care am parcat așa că să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină”, a explicat artista.

Mașina pe care o conduce Anda Adam este un BMW i8, ce costă 150.000 de euro.

Anda Adam, afaceri în imobiliare. Ce face artista

Anda Adam nu face bani doar din cântări, ci și din afacerile imobilinare. Aceasta s-a apucat să construiască duplexuri în zona Tunari.

”M-am apucat să construiesc case. Eu m-am apucat de anul trecut și nu știam ce urmează. Eu am terenul de foarte mult timp și aici trebuia să fie casa mea și speram să mă mut curând. Doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că nu este profitabil. Am zis să folosesc terenul acesta pentru a face niște case pentru vânzare și, din ce vor produce aceste construcții, pot să o fac și pe a mea.

Și așa am ajuns să construiesc duplexuri la vânzare în Tunari. Eu am ținut foarte tare ca aspectul lor să fie altfel, mai futuriste, cubic. M-am implicat foarte mult în proiectare și am ținut cont de niște detalii pe care eu nu am vrut să le văd ca la alte case. (…) Acum, ce să spun, nu-i o zonă rea sau greșită în care m-am dus, pentru că noi toți știm că este o zonă care a mers chiar și în pandemie. Și în izolare s-a mișcat treaba”, a explicat artista.

anda adam masina
Cât costă mașina Andei Adam
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini