Redactia.ro
Home » Monden » Jignită în ultimul hal, Anda Adam a amenințat o tânără cu bătaia. Ce i-a transmis cântăreața

Jignită în ultimul hal, Anda Adam a amenințat o tânără cu bătaia. Ce i-a transmis cântăreața

GALERIE FOTO (2) Anda Adam a amenințat o tânără cu bătaia

Anda Adam a fost înjurată ca la ușa cortului. Aceasta a fost surprinsă în timp ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Imaginea cu vedeta a fost postată pe o pagină de Faceebok , ”Polițiștii au umor”, iar în scurt timp, internauții au reacționat.

Jignită în ultimul hal, Anda Adam a amenințat o tânără cu bătaia. Ce i-a transmis cântăreața

Anda Adam a fost implicată într-un scandal stradal. Artista a creat haos în mediul online, după ce o imagine în care vedeta a fost surprinsă că staționa pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, a fost publicată pe pagina de Facebook ”Polițiștii au umor”. La scurt timp, internauții au reacționat dur la adresa artistei. „Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște „șopinguri”, a lăsat-o și ea așa, „în punctul mort”. Sursa Șoferi De Week-end CLUJ”, a fost mesajul postat alături de poza în care apare mașina Andei Adam.

Anda Adam

Cum a reacționat Anda Adam după ce a fost jignită în ultimul hal de către o tânără

Imediat după ce imaginea a devenit virală pe Internet, Anda Adam a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în acel moment. „Mi-am „permis” să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pentru 15 minute, și-a explicat vedeta gestul.

De asemenea, artista a precizat că a fost jignită în ultimul hal de o tânără aflată în incinta mall-ului, de față cu fetița artistei. Enervată de atitudinea acesteia, Anda a ținut să-i transmită un mesaj acesteia. „La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și „certată” de o „domnișoară” cu pălărie neagră în cap stilul „vama veche”, ca data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca „PROASTA” … citez.Dacă citești acest mesaj „pălăriato”, află că am scos mașina și am venit după tine, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu!”, a comentat Anda Adam de pe pagina sa de Facebook. Polițistul care a postat imaginea pe grupul de Facebook a specificat că nu a dorit să instige la ură, motiv pentru care a ales să blureze numărul autoturismului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: