Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan l-ar fi pus la zid pe Johny Romano: „Te-am tot păsuit…”

Andreea Bălan l-ar fi pus la zid pe Johny Romano: „Te-am tot păsuit…”

Andreea Bălan l-ar fi pus la zid pe Johny Romano

Andreea Bălan l-ar fi pus la zid pe Johny Romano în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde vedeta l-ar fi jurizat drastic pe tânărul care a cucerit întreaga țară cu piesele sale. Iată ce i-a spus!

Andreea Bălan l-ar fi pus la zid pe Johny Romano. Ce i-a spus vedeta

Juriul de la „Te cunosc de undeva” a avut de jurizat prestația lui Johny Romano alături de partenera sa, Rona Hartner, iar jurata Andreea Bălan l-ar fi pus la zid pe tânărul cântăreț, deoarece nu s-ar ridica la așteptările ei:

„Eu și colegii mei te-am tot păsuit. De acum trebuie să începi și tu să fii serios. Te-ai desincronizat chiar și la cel mai simplu dans. Trebuie să te aduni și să te ridici la nivelul partenerei tale (n.r. Rona Hartner)”, i-a spus jurata, potrivit Cancan.ro.

Cum justifică Andreea Bălan jurizarea cântărețului Johny Romano

Andreea Bălan susține că este unul dintre cei mai respectați artiști din România și că atunci când oferă calificative în cadrul competiției „Te cunosc de undeva” ia în considerare întreaga prestație:

„Eu nu jurizez doar dans. Sunt unul dintre cei mai respectați artiști din România și am o ureche foarte bună. Jurizez toată prestația”ar fi răspuns Andreea Bălan, conform sursei citate.

Tot sursa citată ne dezvăluie faptul că jurizarea cântărețului ar putea fi eliminată din montajul emisiunii.

De ce nu a mers Andreea Bălan cu Petrișor Ruge în America Express

Andrea Bălan și Andreea Antonescu au format o echipă pe cinste, din ce spun ele, în competiția America Express. Vedeta a fost întrebată de curând de ce nu a participat în cadrul concursului America Express alături de Petrișor Ruge, cel cu care face echipă bună de ani de zile. Vedeta a mărturisit că producătorii emisiunii au considerat-o mai potrivită pe Andreea Antonescu, colega sa de scenă și de o viață.

„S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant. Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară.”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: