Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan nu a renunțat la fostul soț, George Burcea. Ce a dat-o de gol

Andreea Bălan nu a renunțat la fostul soț, George Burcea. Ce a dat-o de gol

Cu toate că este în plin proces de divorț de George Burcea, Andreea Bălan pare că nu l-a uitat pe fostul soț cu care a făcut două fetițe. Fanii cântăreței au observat un detaliu important la aceasta.

Ce au observat fanii Andreei Bălan

Andreea Bălan pare că nu l-a dat uitării pe George Burcea deși s-au despărțit. Într-o fotografie postată de artistă pe Instagram, fanii au observat un detaliu important. Mai exact, aceștia i-au văzut inelul de pe deget și imediat au reacționat, informează wowbiz.ro

”Încă mai porți verigheta?” a comentat unul dintre urmăritorii cântăreței la fotografia în care apare alături de una dintre fiicele sale.

Andreea Bălan nu a renunțat la fostul soț, George Burcea! Cântăreața încă poartă verigheta FOTO - WOWBiz

Sursă foto: Instagram

Inelul de pe deget stârnește cu atât mai multă uimire, cu cât Andreea formează de câteva luni un cuplu cu Tiberiu Argint. Totodată, nici George Burcea nu a renunțat la verighetă. În timp ce se afla cu noua sa parteneră, Viviana Sposub, actorului i s-a văzut verigheta de pe deget.

S-a „carantinat” cu Viviana Sposub, dar încă poartă verigheta! George Burcea nu renunță la legătura cu Andreea Bălan - Cancan.ro

Sursa: Vorbește Lumea, Protv

Andreea Bălan nu mai poate face copii

Andreea Bălan a fost anul trecut la un pas de moarte, iar de curând a ajuns la spital din cauza unor dureri abdominale. Medicii i-au spus că nu mai poate rămâne însărcinată.

”Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu? Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică”, au declarat surse apropiate cântăreței.

În schimb, artista este deranjată de faptul că nu mai poate deveni mamă a treia oară. Cu toate că nu mai poate să aducă pe lume propriul copil, ea este dispusă să adopte un copil sau să apeleze la o mamă surogat.

Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat Andreea Bălan.

George Burcea și Viviana Sposub par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Viviana Sposub a declarat, la un moment dat, în cadrul emisiunii Ferma că o admiră pe Andreea Bălan, în timp ce vorbea cu Andreea Antonescu

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu  m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a mărturisit Viviana Sposub într-un episod din cadrul emisiunii ,,Ferma”.

„Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi.  Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a mai spus Viviana, în urmă cu ceva timp, înainte să iasă din competiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: