Redactia.ro
Home » TV » Andreea Bălan, o soție fericită. Din ce face bani soțul ei

Andreea Bălan, o soție fericită. Din ce face bani soțul ei

Andreea Bălan, o soție fericită. Din ce face bani soțul ei

George Burcea pare a fi un soț model. ceea ce-i dă un motiv de fericire deplină pentru Andreei Bălan. George se ocupă de treburile casnice și are grijă ca soției lui să nu îi lipsească nimic atunci când ajunge acasă. Acum, George Burcea are grijă și de cele două fetițe ale familiei.

Andreea Bălan și-a văzut de cariera muzicală și de celelalte proiecte în care este implicată. În acest timp actorul George Burcea a fost nevoit să facă o serie de compromisuri pentru bunăstarea familiei. El și-a plasat cariera pe un loc secund pentru a putea îndeplini cu succes toate treburile casnice și pentru avea grijă permanentă de Ella și Clara.

Totuși, George Burcea a descoperit cum poate obține ceva ceva bani în plus. Are capital de imagine și actorul a început să câștige de pe urma postărilor sale pe site-urile de socializare. Având un profil curat – George nu a fost implicat în scandaluri mediatice -, multe branduri românești caută să se promoveze cu ajutorul lui

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

În urmă cu câteva săptămâni, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

”Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Dacă nu interveneau pentru mine puteam să mor. M-au intubat timp de două zile. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador pentru că au făcut o comisie. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și directorul spitalului, domnul Herghelegiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită.

George era complet panicat, pentru că a urmărit toată nașterea. A ieșit asistenta, i-a arătat copilul, i-a spus. L-au luat de acolo, el și-a dat seama că e ceva în neregulă. A durat câteva ore, la un moment dat au venit trei doctori și i-au explicat că situația e gravă. A stat cu frică până azi-dimineață. Mie mi s-a spus că am și pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai ținut minte nimic, m-am trezit abia aseară și am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atât de puternică”, a declarat, la vremea respectivă, Andreea Bălan pentru un post TV.

Citește și: Andreea Bălan este revoltată din cauza articolelor false pe care presa le scrie despre ea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: