Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, plină de vânătăi. Ce s-a întâmplat cu artista: „Să ai vânătăi și să fii fashion nu se potrivește”

Andreea Bălan, plină de vânătăi. Ce s-a întâmplat cu artista: „Să ai vânătăi și să fii fashion nu se potrivește”

GALERIE FOTO (3) Andreea Bălan, plină de vânătăi.

Andreea Bălan, plină de vânătăi. Vedeta și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat un InstaStory în care le arăta că are picioarele pline de vânătăi. Ulterior, Andreea Bălan le-a explicat care este cauza.

Andreea Bălan, plină de vânătăi. Ce s-a întâmplat cu artista: „Să ai vânătăi și să fii fashion nu se potrivește”

Andreea Bălan, plină de vânătăi. Se știe că Andreea Bălan este o persoană puternică, iar în ultimii ani a avut parte de momente dificile. Cu toate astea, a reușit să treacă peste orice obstacol,iar acum se bucură de viață alături de fiicele și iubitul ei. Recent, artista și-a surprins fanii cu o nouă postare. Blondina a postat un InstaStory în care își arată vânătăile de pe picioare.

Pentru a nu-i îngrijora, cântăreața a explicat ce s-a întâmplat, de fapt. Conform acesteia, ea și colegul său de dans, Petrișor Ruge au tot felul de coregrafii complicate, motiv pentru care s-a ales cu câteva vânătăi. ”Să vă prezint vânătăile: vânătaia numărul unu făcută de Petrișor, vânătaia numărul doi făcută de, ghiciți, Petrișor! Vânătaia numărul trei făcută de mine! Am filmat cu Petrișor un dans foarte frumos la piesa amintiri și urmează să postez, în curând, pe canalul de YouTube. Am dansat pe un ponton, de aceea am aceste vânătai, așa că vă rog să mă iertați. Să ai vînătăi și să fii fashion nu se potrivește, dar în cazul meu facem să se potrivească!”, a spus Andreea Bălan pe Instastory.

În urmă cu puțin timp, Andreea s-a confruntat cu o situție complicată. Mai bine spus, Petrișor a fost cel care s-a aflat într-un moment dificil. Artista a susținut un show spectaculos într-un resort din stațiunea Venus, dar a avut parte de un mic incident în timp ce dansa alături de partenerul ei de dans. În timpul show-ului, în timp ce făceau câteva mișcări complicate, Petrișor a fost pe punctul de a o scăpa pe Andreea. În încercarea de a o prinde, mâna lui s-a încurcat în părul artistei, dar totul s-a terminat cu bine, iar cei doi au dus dansul la bun sfârșit. Vedeta a postat momentul pe Instagram și a scris câteva cuvinte alături de clipul video. ”Body-ul are 3 kg, parul 1 kg, eu 49 kg … ridica @petrisor_ruge ceva 😵‍💫🤪 Si cam acestea sunt sunetele pe care le scot cand dansez 🤣”, a scris Andreea Bălan.

Andreea Bălan, scapată în cap de Petrișor Ruge

Andreea Bălan și Petrișor Ruge s-au cunoscut în emisiunea „Dansez pentru tine”, când artista a decis să danseze pentru Petrișor, acesta având o poveste dramatică de viață. Cei doi au făcut o echipă formidabilă, potrivindu-se de minune pe scenă. Mai mult, cei doi au reușit să câștige marele premiu al șhow-ului. De atunci, Andreea l-a luat pe acesta în trupa sa de dans, devenit prieteni foarte buni.

Chiar și așa, nu putem uita momentul în care Petrișor a scăpat-o pe Andreea Bălan, în cap. Deși cei doi au încins ringul de dans cu mișcările lor, performanța a fost obținută cu sacrificii imense. Andreea a fost la un pas să-și rupă gâtul pe parcursul antrenamentelor. Pentru că a vrut să aibă o coregrafie impecabilă, artista și partenerul ei au fost nevoiți să realizeze o priză periculoasă. La una dintre execuții, Petrișor nu a reușit să o prindă pe artistă, iar aceasta a aterizat direct în cap, alegându-se cu un cucui de toată frumusețea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: