Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint. „Au fost lecții de viață care ..”

Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint. „Au fost lecții de viață care ..”

Andreea Bălan a făcut prima serie de mărturisiri după ce relația cu Tiberiu Argint a ajuns la final. Cei doi au fost împreună timp de mai bine de un an, dar neînțelegerile dintre ei au învins în cele din urmă. În presă au apărut informații referitoare la motivele care au dus la despărțire, dar până acum nimic nu a fost confirmat de artistă sau de bărbatul de lângă ea.

Motivele pentru care Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

Momentul în care legătura amoroasă dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint a devenit publică a fost unul de mare bucurie pentru apropiații artistei. După un divorț dureros, părea că soarta i-a scos în cale un bărbat potrivit pentru ea, alături de care să evolueze și să fie fericită. Timp de un an, cei doi au împărțit momente deosebite, dar recent se pare că relația lor a ajuns la final. Zvonurile despre despărțire au început în urmă cu două săptămâni, iar apropiații lor au dezvăluit și motivele care au dus la această decizie.

Din informațiile dezvăluite de publicația cancan.ro, se pare că cei doi au trecut printr-un mare impediment al relației lor. Certurile erau frecvente, Tiberiu nu-și dorea să-și oficializeze relația cu artista, iar legătura lui cu micuțele Clara și Ela nu era una foarte puternică. Momentele de tensiune au culminat cu interviul pe care sora bărbatului l-a realizat alături de George Burcea, fapt ce a determinat-o pe Andreea să-i interzică să se mai vadă cu acestea. În cele din urmă, au decis că cea mai înțeleaptă hotărâre este să încheie povestea lor de dragoste.

Primele declarații ale Andreei Bălan după despărțire

Experiențele din trecut au învățat-o pe Andreea să fie mult mai reținută atunci când vine vorba de viața sa personală. După divorțul de George Burcea, care a dat naștere unui scandal colosal în mediul public, vedeta a decis să vorbească tot mai puțin despre situația sa amoroasă.

Așa se face că declarațiile despre Tiberiu Argint au fost puține, precum și aparițiile lor în fața publicului. Cei doi și-au trăit povestea de iubire departe de ochii curioși ai publicului, iar sfârșitul acesteia nu a făcut excepție. Despărțirea nu a fost confirmată încă de artistă, dar ultimul mesaj postat de aceasta în mediul online a transmis un mesaj foarte important.

Mai exact, Andreea Bălan a simțit să împărtășească cu urmăritorii săi de pe Instagram o parte din lecțiile de viață pe care le-a dobândit până la vârsta de 37 de ani. Nu a fost străină de greutăți, s-a luptat mereu să rămână aceeași persoană ambițioasă și capabilă să exceleze, iar de cele mai multe ori i-a reușit.

Vedeta consideră că fiecare lovitură primită a fost, de fapt, un pas înainte, deoarece fără eșecuri nu ar fi devenit femeia din prezent. Este mamă, artistă și o figură foarte influentă în mediul online, iar răbdarea i-a fost cel mai de seamă aliat în momentele dificile.

„Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus.

Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească.

Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur.”, a mărturisit Andreea în cea mai recentă postare a sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: