Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, scandal cu tatăl său. Săndel Bălan a reacționat după declarațiile șocante făcute de artistă

Andreea Bălan, scandal cu tatăl său. Săndel Bălan a reacționat după declarațiile șocante făcute de artistă

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan, scandal cu tatăl său

Andreea Bălan, scandal cu tatăl său. Frumoasa blondina a devenit cunoscută odată cu trupa fenomen Andre, alături de Andreea Antonescu. După câțiva ani, formația s-a destrămat și fiecare a mers pe drumul său. Odată cu asta și relația dintre Andreea Bălan și tatăl său, avea să se deterioreze. Vedeta a spus care au fost motivele care au dus la ruptura bruscă de tatăl său!

Andreea Bălan, scandal cu tatăl său. Săndel Bălan a reacționat după declarațiile șocante făcute de artistă

Andreea Bălan, declarații șocante despre relația cu tatăl său. Jumătatea trupei Andre a avut parte de momente dificile, dar a reușit să le facă față cu brio. Totodată, vedeta a avut probleme cu tatăl său, Sândel Bălan care a fost atât impresarul, cât și compozitorul melodiile interpretate de trupa Andre. Între cei doi a intervenit o ruptură bruscă, aceștia certându-se din cauza unor sume de bani, dar și din cauza comportamentului dur al bărbatului.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea a vorbit despre relația cu tatăl său.„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan.

După ce a împlinit 18 ani, Andreea a fugit de acasă, după ce a aflat că tatăl său îi lua toți banii din concerte. “La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”, a mai povestit solista.

Andreea Balan, Săndel Balan și Andreea Antonescu impreuna cu tatal sau

Reacția tatălui după ce a auzit acuzațiile fiicei lui

Potrivit Click.ro, Sândel Bălan a reacționat la declarațiile făcute de Andreea în cadrul emisiunii online. Bărbatul susține că fiica sa minte și că vedeta tv și-a „murdărit” familia cu cele dezvăluite. „N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro.Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei.”, a spus tatal vedetei.

De asemenea, acesta a acuzat-o pe Andreea ca nu a spus adevarul despre colega ei de trupa. „N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă”, a declarat Săndel Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: