Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și fiicele ei au fost martore la explozia de la Rafinăria Petromidia! ”Este foarte, foarte mult fum!”

Andreea Bălan și fiicele ei au fost martore la explozia de la Rafinăria Petromidia! ”Este foarte, foarte mult fum!”

GALERIE FOTO (5) Andreea Bălan și fiicele ei au fost martore la explozia de la Rafinăria Petromidia! ”Este foarte, foarte mult fum!”

Andreea Bălan și cele două fiice ale ei au fost martore la explozia de la Rafinăria Petromidia. Se aflau pe plajă atunci când s-a produs accidentul. 

Andreea Bălan și fiicele ei au fost martore la explozia de la Rafinăria Petromidia

Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite în această după-amiază când a fost martoră la explozia de la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Aceasta se afla cu cele două fiice pe plaja din Mamaia în timpul în c are s-a produs explozia și fumul negru a început să se ridice.

Vedeta se afla în Mamaia de ieri, atunci când venise pentru un eveniment. Astăzi s-a bucurat de timpul de pe plajă alături de fiicele sale Clara și Ella, dar și cu nașul său, Aurelian Temișan. Toți patru erau pe plajă atunci când explozia de la Rafinăria Petromidia i-a alertat pe toți. Vedeta a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram arătând fumul negru care urca cu rapiditate.

”A explodat ceva, nu știm ce. Toată lumea de pe plajă se uită și nu înțelegem nimic, ce eacolo și de ce a explodat și de ce acest fum. Este foarte, foarte mult fum!”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.

O victimă găsită decedată în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari

O explozie puternică, urmată de un incendiu, a avut loc, vineri la amiază, la Petromidia Năvodari. Autoritățile au emis mesaj Ro-Alert pentru populație. Până în momentul de față, persoana disparută după explozia de la Petromidia Năvodari a fost găsită decedată.

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat la Antena 3 că ar exista 4 victime, și nu 6, așa cum a transmis ISU Constanța. Din ultimele informații, incedniul de la Petromidia s-ar fi reaprins.

Ministerul Mediului a transmis pe Facebook estimări meteorologice privind evoluția norului de fum din zona Petromidia-Năvodari, jud. Constanța, pentru intervalul 02.07.2021, ora 13:00 – 02.07.2021, ora 23:00

”La ora 13:00 circulația aerului este relativ slabă în imediata apropiere a solului, iar la înălțimi de pe peste 30…40 m, vântul sufla slab, cu viteze de peste 15 – 20 km/h, din direcție predominant nord-vestică. Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona Petromidia-Năvodari, se apreciază că circulația aerului va continua să fie din sector predominant nord-vestic – vestic, astfel că evoluția norului de fum va fi de ușoară deplasare către est – sud-est (spre mare). După orele 17:00 – 18:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, respectiv averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului, vijelii și grindină”, a comunicat Ministerul Mediului in Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: