Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Petrișor Ruge formează un cuplu? Dansatorul blondinei a dat cărţile pe faţă

Andreea Bălan și Petrișor Ruge formează un cuplu? Dansatorul blondinei a dat cărţile pe faţă

Andreea Bălan și Petrișor Ruge

Andreea Bălan încearcă să-şi refacă viaţa după divorţul de George Burcea, iar, conform zvonurilor, blondina s-ar fi „adăpostit” în braţele lui Petrișor Ruge, partenerul ei de scenă. Nu puţini au fost cei care au speculat că între cei doi ar fi mai mult decât o relaţie de colaborare.

Dansatorul a făcut un pas în faţă şi a vorbit deschis despre genul relaţiei pe care o are cu Andreea Bălan.

Bălanca şi Petrişor, doar o relaţie de business

Aceștia s-au apropiat mult în ultimii ani, iar mulți au speculat că între ei ar exista ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Dansatorul vedetei a explicat ce relație există, de fapt, între el și Andreea Bălan.

Răspunsul la întrebare este: NU, nu sunt într-o relație cu Andreea, și asta e. Suntem prieteni și colegi de atât de mult timp, colaborăm de atât de multă vreme… E un business aici”, a precizat Petrișor Ruge pentru fanatik.ro.

Formează un cuplu pe scenă din 2007

Petrişor a întărit ideea că el şi Andreea vor rămâne doar prieteni şi parteneri pe scenă. Unde, din 2007, fac show pe diferite scene din întreaga lume.

Că ne înțelegem foarte bine e una, dar nu (sunt împreună, n. red.)… Că am văzut foarte multe comentarii (de la fani, n. red.) care ne spun că și-ar dori să fim împreună. Ei, bine, nu fac eu asta, asta e viața”, a mai spus dansatorul.

Altfel, Andreea Bălan i-a dat o lovitură fostului soț, George Burcea, împreună cu care are doi copii. Artista are de gând să conteste custodia comună a celor două fete, care a fost stabilită de judecători. Cei doi sunt despărțiți în mod oficial, pentru că despărțirea a fost certificată de instanță. Dar, Andreea Bălan nu acceptă custodia comună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: