Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se despartă. Ce decizie au luat cei doi după eșecul dureros de la Cupa Davis

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se despartă. Ce decizie au luat cei doi după eșecul dureros de la Cupa Davis

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se despartă. Ce decizie au luat cei doi după eșecul dureros de la Cupa Davis

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt extrem de apropiați. Ea îl însoțește pe terenul de tenis la antrenamente, meciuri și turneele la care participă. Cei doi au fost prezenți la Cupa Davis, unde Victor Cornea și Marius Copil au suferit o înfrângere în fața fraților Tsitsipas. Echipa Greciei a învins echipa României cu 4-0 în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială I. După această dezamăgire, Andreea Bălan și Victor Cornea și-au urmat căile separat. Iată detaliile!

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se despartă

Andreea Bălan a fost alături de partenerul ei la turneul din Atena, Grecia. Tenismenul în vârstă de 30 de ani a participat la Cupa Davis, concurând în proba de dublu alături de Marius Copil.

„Neața, dragilor! Ce faceți voi? Sănătoși, voioși? În această duminică minunată, eu sunt destul de răcită. Pentru că aici în Grecia e friguț, foarte friguț. Credeam că o să fie mai cald. Și în această arenă unde mă aflu acum este și mai frig decât afară. Victor, iubitul meu, împreună cu Marius Copil, joacă împotriva fraților Tsitsipas. Un meci foarte important pentru țara noastră și, bineînțeles, face parte din Davis Cup”, a transmis pe Instagram, în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan.

Ce decizie au luat cei doi după eșecul dureros de la Cupa Davis

Pentru delegația României la Cupa Davis, weekend-ul a fost un adevărat coșmar. Victor Cornea și Marius Copil au suferit o înfrângere drastică de 4-0 împotriva fraților Tsitsipas. După acest eșec al partenerului său, Andreea Bălan s-a întors singură în România.

Cei doi au decis să-și urmeze drumurile separate încă din Grecia. Astfel, artista s-a întors în România, în timp ce Victor Cornea a călătorit în Argentina, la Cordoba. Acolo, tenismanul român urmează să participe la un important turneu din seria WTA 250. Cornea va concura într-un eveniment care oferă premii în valoare totală de 640.705 dolari. El va forma echipă cu austriacul Philipp Oswald, iar în prima rundă, perechea româno-austriacă se va duela cu jucătorii locali Guido Andreozzi și Guillermo Duran.

Conform prosport.ro, se pare că răceala contractată în Atena a afectat starea artistei. Marți, pe 6 februarie, artista a postat mai multe videoclipuri pe contul ei de Instagram, explicând fanilor că este în mijlocul unei ședințe foto.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: